Haal de voorjaarsproeverij in huis

Dat onze welbekende en succesvolle voorjaarsproeverij niet door gaat is inmiddels bekend. Dit vinden wij ontzettend jammer. Het vormt immers de perfecte gelegenheid om met u te sparren over wijn en om nieuwe klanten kennis te laten maken met een deel van het ruime assortiment van "duizend-en-één wijnen"!
Wij hebben gebrainstormd en een alternatief gevonden op de voorjaarsproeverij welke mogelijk interessant, educatief en gezellig voor u kan zijn.

Het (t)huis proefpakket
Wij hebben drie proefpakketten samengesteld. Hier zitten wijnen in die op zijn mooist smaken in de zomermaanden. Dit kunnen wijnen zijn welke wij onlangs ontdekt hebben, of wijnen welke jaarlijks succesvol zijn, inmiddels van het nieuwe oogstjaar. Het kunnen rode, witte, of rosé wijnen zijn. Klik op de link om te lezen wat het wijnpakket inhoudt.
 

Wat zit er naast de wijn nog meer in het wijnpakket?
Aromawiel van de Wijnacademie 
Om u bewuster te laten proeven, geven wij U bij iedere proefpakket een aromawijzer. Dit is een hulpstuk welke wordt gebruikt in de professionele wijnwereld, het is een hulpmiddel om geuren en smaken te herkennen en onthouden.
 
Wijnomschrijvingen
Van elke wijn een korte wijnomschrijving waar ondermeer de producent zijn verhaal verteld en het smaakprofiel omschreven word.

Educatief en leuk!
Gratis aromawiel
Ontdek nieuwe smaken en stijlen
Kortingscode van 10%
Gratis thuisbezorgd

Even geduld a.u.b.