1897- 2022
125 jaar Appeldoorn
Geachte wijnvrienden,
 
Wijnhandel Appeldoorn bestaat 125 jaar! En dat vieren wij graag met u op zondagmiddag 10 juli a.s. in de vorm van een zomerse wijnproeverij. U bent persoonlijk uitgenodigd voor ons jubileum proeffestijn op Kasteel Rozendaal.
 
Tussen 14.00 en 17.00 uur zullen op het voorterrein van het Kasteel vele flessen uit vele wijngebieden worden ontkurkt. Diverse wijnboeren en –producenten geven acte de présence tijdens deze wijn overgoten middag. U kunt ze het hemd van het lijf vragen en naar hartenlust proeven van de door hen gepresenteerde wijnen.
 
Kaasspeciaalzaak “De Boerenhoeve” staat garant voor het allerfijnste op het gebied van kaas en delicatessen. Daarnaast komt u ook andere lekkernijen tegen die middag. Laat u zich verrassen! Om een en ander ‘n feestelijk tintje te geven wordt tijdens de wijnproeverij voor een stukje muziek gezorgd.
 
Evenals bij vorige edities vragen wij een kleine bijdrage voor de proeverij. Dit jaar is dat 12,50 p.p. Het volledige entree bedrag van elke deelnemer schenken wij dit jaar via onze vrienden van de Nederlandsche Tafelronde 104 Rheden aan Stichting Gaandeweg
 
Op zondag 10 juli a.s. zijn ook nog entreekaarten te koop bij de kassa à € 25,00 p.p.
 
Wij verheugen ons op uw komst. Graag tot ziens tijdens de jubileum proeverij!
 
Met gastvrije groeten,
 
Arnoud Appeldoorn & team.
 
Even geduld a.u.b.