Snel kiezen
Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
zoek op kenmerk
Zoek op beoordeling

Twee bijzondere wijnen
uit Bourgogne en Barolo

Om 2021 maar meteen goed te beginnen, bieden we een mooie korting op twee bijzondere wijnen uit de klassieke topregio’s Bourgogne en Barolo. De finesserijke, subtiel houtgerijpte witte Hautes Côtes de Beaune is van de hand van Puligny-Montrachet-expert Jean-Michel Chartron. De toegankelijke, verfijnde Barolo van Cantina del Nebbiolo is een trouvaille en absolute over-achiever in het excellente oogstjaar 2016. Beide wijnen zijn nu al heerlijk, maar kunnen ook nog prima enkele jaren verder rijpen op fles.

Nieuwsgierig? Bestel de wijnen los of gecombineerd in een wijnpakket en profiteer van extra voordeel. Bijzondere wijnmomenten gegarandeerd!

Verfijnd wit en rood uit Bourgogne en Barolo

1

Wijnpakket bijzondere wijnen januari (2x3 flessen)

Bourgogne en Barolo spreken wereldwijd tot de verbeelding van veel, zo niet alle wijnliefhebbers. Niet zo gek, want ’s werelds meest gereputeerde wijnen komen er vandaan. Gelukkig zijn er in beide gebieden ook nog altijd sympathiek geprijsde wijnen van zeer goede kwaliteit te ontdekken.

155,40 132,50 per wijnpakket

14% korting

Luxe witte Bourgogne van topproducent in Puligny-Montrachet

2

Domaine Jean Chartron Bourgogne Hautes Côtes de Beaune Vieilles Vignes 2019

Wijn uit Frankrijk - Bourgogne

Verfijnde witte Bourgogne met een verleidelijke, goed gedoseerde, eikenhoutinvloed en lichte boterachtige aroma's. De smaak zet vol in met een aangename frisheid. De afdronk is lang en aromatisch.

Aron Jansen

Als je het over klasse hebt..
Oogstjaar: 2018

"Deze producent is er een die op ons lijstje van "ones to watch" staat.. In deze Bourgogne Hautes Côtes de Beaune Vieilles Vignes vindt U een perfect uitgebalanceerd glas wijn, het heeft rondeur, goed geïntregreerde houtrijping, frisse zuren en spanning..." Lees meer

22,95 20,95

Vanaf 12 flessen 19,95 per fles

Aanbieding

Klassiek met een eigentijdse verfijning

Verleidelijke geur en smaak, met subtiele houtdosering

Op z’n mooist tussen 2 en 5 jaar na de oogst

Verfijnde, toegankelijk smakende Barolo

3

Cantina del Nebbiolo Barolo 2016

Wijn uit Italië - Piemonte

Barolo is er in verschillende stijlen. Van een tanninerijke ‘blockbuster’ die jaren moet rijpen tot meer elegante, verfijnde stijlen die relatief jong gedronken kunnen worden. Dat laatste geldt voor de prachtige en langzaam op grote eiken vaten gerijpte Barolo van de Cantina del Nebbiolo. Deze coöperatie van wijnbouwers is gespecialiseerd in wijnen van dé rode druif van Piemonte, de nebbiolo.

28,95 24,95

Vanaf 12 flessen 23,95 per fles

13% korting

Soepele, eikengerijpte Barolo; nu al lekker

Outsider producent met superieure prijs-kwaliteit

Tussen nu en 2025 het best van smaak

Even geduld a.u.b.