Wijnbericht-aanbiedingen
maart 2024

In onze maartaanbiedingen treft u heerlijke, zonnige wijnen uit Spanje, Italië en Frankrijk. De Catalaanse klassewijnen van Las Cuadras bijvoorbeeld, verleidelijke Zuid-Italianen en de sublieme rode en witte Le Caillou Côtes du Rhône van Châteauneuf-grootheid Le Clos du Caillou. Maar ook liefhebbers van koelklimaatwijnen kunnen hun hart ophalen. Met het pakket vol schitterende Duitse wijnen, of met twee nieuwe koelklimaatwijnen in het luxere segment: de Cliff Edge Shiraz van Mount Langi Ghiran en de Kalk & Kreide Chardonnay-Weissburgunder van Weingut Thörle. Dat zijn tegelijk geweldige aanraders voor het Paasweekend. Bekijk meteen het aanbod en bestel uw favorieten extra voordelig!

Wijn aanbieding

Zoek je een wijn aanbieding? Hierboven vind je alle wijn aanbiedingen van deze maand. Het kunnen onze beste wijnen zijn. Onze wijn aanbieding verandert elke maand, dus houd het in de gaten of maak een account aand en schrijf je in voor onze mail lijst.

Zo blijf je elke maand op de hoogte van onze aanbiedingen van wijn, wijnglazen en andere dranken. We hebben rode wijn aanbiedingen, witte wijn aanbiedingen, aanbiedingen voor wijnglazen, champagneglazen, riedel glazen aanbiedingen en meer.

Ben je op zoek naar een specifieke aanbieding? Hieronder hebben we een handig overzicht gemaakt:

Aanbiedingen wijn

Voor goede aanbiedingen van wijn kun je elke maand bij Wijnhandel Appeldoorn terecht. Ontdek het zelf en bestel direct. Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Of schakel hulp in van ons kundige en behulpzame team. Bel met 026 364 6873 of mail naar info[at]appeldoorn.nl voor hulp bij het uitkiezen van de beste wijn aanbieding.

Even geduld a.u.b.