Wijnproeverij
9 juni 2024


Datum/tijd
Locatie
Kasteel Rozendaal (Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal).

Geachte wijnliefhebber,

Wijnhandel Appeldoorn nodigt u graag uit voor onze jaarlijkse wijnproeverij, die dit jaar zal plaatsvinden op zondagmiddag 9 juni 2024. Tussen 14.00 en 17.00 uur zullen op het voorterrein van Kasteel Rozendaal vele flessen uit vele wijngebieden worden ontkurkt. Diverse wijnboeren en –producenten geven acte de présence tijdens deze wijn overgoten middag. U kunt ze het hemd van het lijf vragen en naar hartenlust proeven van de door hen gepresenteerde wijnen. Kaasspeciaalzaak “De Boerenhoeve” staat garant voor het allerfijnste op het gebied van kaas en delicatessen. Daarnaast komt u ook andere culinaire versnaperingen tegen die middag. Laat u zich verrassen! Om een en ander ‘n feestelijk tintje te geven wordt tijdens de wijnproeverij voor een stukje muziek gezorgd.

Belangrijke informatie:

  • Tijden: De poorten openen om 14:00 uur en de laatste flessen worden om 17:00 uur van tafel gehaald.
  • Terrein: Houd rekening met uw schoeisel, aangezien het terrein onverhard is en bestaat uit grind en gras. Er zijn echter voldoende schaduwplekken beschikbaar.
  • De Oranje-rie Rosendael: Sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar bij De Oranje-rie Rosendael. U kunt hier ook tegen betaling andere drankjes verkrijgen.
  • Kinderen: Vanwege de aard van het evenement en de verwachte drukte, raden we af om kleine kinderen en huisdieren mee te nemen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze zomerse wijnproeverij, waar u kunt genieten van een ontspannen en smaakvolle middag in een prachtige omgeving. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet, Team Appeldoorn

Even geduld a.u.b.