Snel kiezen
Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Wijnpakket

1

Wijnpakket bestsellers 2020 (6 flessen)

Dit zijn ze, de bestsellers van 2020. Drie keer wit, drie keer rood, zes keer bijzonder veel wijnplezier voor een sympathieke prijs. Bestel nu het wijnpakket en profiteer van 10% korting op deze populaire favorieten!

  Toon alle producten

Verfijnd wit en rood uit Bourgogne en Barolo

2

Wijnpakket bijzondere wijnen januari (2x3 flessen)

Bourgogne en Barolo spreken wereldwijd tot de verbeelding van veel, zo niet alle wijnliefhebbers. Niet zo gek, want ’s werelds meest gereputeerde wijnen komen er vandaan. Gelukkig zijn er in beide gebieden ook nog altijd sympathiek geprijsde wijnen van zeer goede kwaliteit te ontdekken.

155,40 132,50 per wijnpakket

14% korting
3

Wijnpakket: Geschikt voor ieder moment

In dit pakket "voor ieder moment" zitten wijnen welke geschikt zijn voor de warme zomerdagen. De witte wijnen zijn fris en expressief, de rosé boordevol smaak, aromatisch en droog en de rode wijnen heerlijk voor bij de BBQ of naar het diner toe.

  Toon alle producten
Peter van Wijngaarden

Aanbeveling van onze wijnadviseur Peter van Wijngaarden

"Als ik vrij ben rijd ik graag naar mijn chalet om te genieten van een glas wijn met mijn vrouw en hond..." Lees meer

37,50 per wijnpakket

4

Wijnpakket Wijnbericht januari (12 flessen)

Kunt u niet kiezen uit al die verleidelijke aanbiedingen in het Wijnbericht? Kies dan voor ons maandelijkse wijnpakket met aantrekkelijke korting! Twaalf heerlijke, diverse en onderscheidende wijnen, die bovendien ideaal zijn tijdens de wintermaanden.

  Toon alle producten

150,85 128,00 per wijnpakket

15% korting

De bekende Arjolle-kwaliteit, maar dan alcoholvrij

5

Pakket L'Arjolle Zéro (3x2 flessen)

Even geen alcohol? Probeer dan L’Arjolle Zéro! Nieuwsgierig? Ontdek deze alcoholvrije toppers zelf en bestel het Arjolle alcoholvrijpakket nu met extra voordeel.

53,70 48,00 per pakket

10% korting
6

Wijnpakket: Wijn voor de koude winter avonden

In dit pakket "voor koude zomer avonden" zitten wijnen welke geschikt zijn voor de koude winter dagen. 

  Toon alle producten
7

Wijnpakket: Gouden Appeldoorn klassiekers

Het prijssegment van €8 en €15 is ontzettend interessant, deze wijnen geven vaak een ongekend goede prijs/kwaliteit verhouding. Het zijn typerende smaken welke aan de verwachtingen voldoen. Dit zijn wijnen waar wij graag mee werken in onze winkel, boordevol smaak en heerlijk om te combineren met gerechten of borrelhappen.

  Toon alle producten
Aron Jansen

Aanbeveling van onze wijnadviseur Aron Jansen

"Deze wijnen zitten nog net in de prijsklasse welke leuk is om "zomaar even" te openen, erg geschikt voor de gastronomie." Lees meer

55,00 per wijnpakket

8

Wijnpakket: Onze (her)ontdekkingen

Wij zitten niet stil. Onze wijnen worden driemaal geproefd door experts alvorens deze opgenomen worden in ons assortiment, er komt zelfs een Master of Wine aan te pas! Bekijk hier wat wij het afgelopen jaar o.a.

  Toon alle producten
Arnoud Appeldoorn

Aanbeveling van onze wijnadviseur Arnoud Appeldoorn

"Wij mogen veel importeurs verwelkomen in onze winkel, dat is een aanwinst. Dit geeft ons de kans om te sparren over bepaalde wijnen, wij kunnen zo de wijnen in eenzelfde prijsklasse eerlijk tegen elkaar vergelijken..." Lees meer

66,95 per wijnpakket

Bio

9

Wijnpakket: Biologisch Rood

Wij zitten niet stil. Onze wijnen worden driemaal geproefd door experts alvorens deze opgenomen worden in ons assortiment, er komt zelfs een Master of Wine aan te pas! Bekijk hier wat wij het afgelopen jaar o.a.

  Toon alle producten

Koop een wijnpakket bij Wijnhandel Appeldoorn

Koop eens één van onze wijn wijnpakketten. Elke maand hebben we diverse nieuwe wijnpakketen van 12 flessen wijn in de aanbieding. Daarnaast hebben we een speciaal wijnpakket met exclusieve wijnen voor de echte wijnliefhebber. Naast onze maandelijkse aanbiedingen hebben we ook tijdelijke thema pakketten met wijn, bijvoorbeeld prijswinnaars of lekkere wijnen voor de winter. Besteld u vandaag nog voor 16:00 dan heeft u morgen uw wijnpakket in huis!

Voor wie is een wijnpakket geschikt

Bent u opzoek naar een nieuwe huiswijn? Of naar een wijn welke goed bij uw maaltijd past, dan is het leuk om verschillende wijnen te proberen welke wij in zo'n pakket hebben samengesteld. Ook is het leuk om per seizoen andere wijnen te drinken, omdat in de zomer vaak frissere wijnen lekker zijn en in de winter krachtigere wijnen lekker zijn.

Even geduld a.u.b.