Wijnbericht-aanbiedingen
februari 2023

Hartverwarmende winterwijnen en een eerste voorzichtige blik op de lente – dat is wat u aantreft in de wijnaanbiedingen van februari. Een paar van de hoogtepunten? U ontdekt drie geweldige values uit de Zuid-Franse Languedoc en proeft het Spanje van nu. Ook profiteert u van mooie korting op een van de allerbeste rosé-Champagnes: de Charles Heidsieck Rosé Réserve Brut. Benieuwd? Bekijk snel alle aanbiedingen en bestel de wijnen van uw voorkeur!

Wijn aanbieding

Zoek je een wijn aanbieding? Hierboven vind je alle wijn aanbiedingen van deze maand. Het kunnen onze beste wijnen zijn. Onze wijn aanbieding verandert elke maand, dus houd het in de gaten of maak een account aand en schrijf je in voor onze mail lijst.

Zo blijf je elke maand op de hoogte van onze aanbiedingen van wijn, wijnglazen en andere dranken. We hebben rode wijn aanbiedingen, witte wijn aanbiedingen, aanbiedingen voor wijnglazen, champagneglazen, riedel glazen aanbiedingen en meer.

Ben je op zoek naar een specifieke aanbieding? Hieronder hebben we een handig overzicht gemaakt:

Aanbiedingen wijn

Voor goede aanbiedingen van wijn kun je elke maand bij Wijnhandel Appeldoorn terecht. Ontdek het zelf en bestel direct. Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Of schakel hulp in van ons kundige en behulpzame team. Bel met 026 364 6873 of mail naar info[at]appeldoorn.nl voor hulp bij het uitkiezen van de beste wijn aanbieding.

Even geduld a.u.b.