Wijnbericht-aanbiedingen
april 2024

Nu de lente officieel begonnen is, kunnen we weer volop genieten van de heerlijkste voorjaarswijnen. In ons ruime april-aanbod vindt u dan ook tintelend frisse Vinho Verde, sappige Toscaanse Sangiovese en opwekkend Duits wit en rood – om maar even wat te noemen. Ook de kraakverse oogst van de buitengewoon geliefde Brut de Cuve natuurwijnen van L’Arjolle zijn er weer, in wit, rosé én rood! Verder zetten we drie nieuwe wijnen in de schijnwerpers en bieden we twee prachtige Franse klassiekers aan uit de Loire en Bordeaux. Bekijk snel het complete aanbod en bestel – keuze te over!

Wijn aanbieding

Zoek je een wijn aanbieding? Hierboven vind je alle wijn aanbiedingen van deze maand. Het kunnen onze beste wijnen zijn. Onze wijn aanbieding verandert elke maand, dus houd het in de gaten of maak een account aand en schrijf je in voor onze mail lijst.

Zo blijf je elke maand op de hoogte van onze aanbiedingen van wijn, wijnglazen en andere dranken. We hebben rode wijn aanbiedingen, witte wijn aanbiedingen, aanbiedingen voor wijnglazen, champagneglazen, riedel glazen aanbiedingen en meer.

Ben je op zoek naar een specifieke aanbieding? Hieronder hebben we een handig overzicht gemaakt:

Aanbiedingen wijn

Voor goede aanbiedingen van wijn kun je elke maand bij Wijnhandel Appeldoorn terecht. Ontdek het zelf en bestel direct. Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Of schakel hulp in van ons kundige en behulpzame team. Bel met 026 364 6873 of mail naar info[at]appeldoorn.nl voor hulp bij het uitkiezen van de beste wijn aanbieding.

Even geduld a.u.b.