Wijnbericht-aanbiedingen
juli 2024

Van klassiek Frans tot modern Nieuw-Zeelands, ons ruime juli-aanbod bevat het allemaal! Niet te missen is de special met een aantal van onze favoriete witte en rode wijnen uit Zuid-Afrika. Ook warm aanbevolen is het fraaie duo van de familie Sumeire uit de Provence: bestseller Le Rosé de S en de gloednieuwe Le Blanc de S. Ons favoriete zomerwit is de waanzinnige nieuwe oogst Jaubertie Blanc. En heeft u de verfijnde, nieuwe Pom Pom Rosé van Alexandre Relvas uit Portugal al geproefd? Kortom, weer genoeg lekkers om mee te proosten deze maand! Bekijk het complete aanbod en bestel meteen.

Wijn aanbieding

Zoek je een wijn aanbieding? Hierboven vind je alle wijn aanbiedingen van deze maand. Het kunnen onze beste wijnen zijn. Onze wijn aanbieding verandert elke maand, dus houd het in de gaten of maak een account aand en schrijf je in voor onze mail lijst.

Zo blijf je elke maand op de hoogte van onze aanbiedingen van wijn, wijnglazen en andere dranken. We hebben rode wijn aanbiedingen, witte wijn aanbiedingen, aanbiedingen voor wijnglazen, champagneglazen, riedel glazen aanbiedingen en meer.

Ben je op zoek naar een specifieke aanbieding? Hieronder hebben we een handig overzicht gemaakt:

Aanbiedingen wijn

Voor goede aanbiedingen van wijn kun je elke maand bij Wijnhandel Appeldoorn terecht. Ontdek het zelf en bestel direct. Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Of schakel hulp in van ons kundige en behulpzame team. Bel met 026 364 6873 of mail naar info[at]appeldoorn.nl voor hulp bij het uitkiezen van de beste wijn aanbieding.

Even geduld a.u.b.