Wijnbericht-aanbiedingen
september 2023

In het wijnaanbod van september vindt u klassewijnen voor ieder moment en in iedere prijscategorie. De fantastische en zeer betaalbare Languedocwijnen van Camille Ournac bijvoorbeeld. De sublieme, complexe en verfijnde Etna-wijnen van Terre Nere. En zelfs de exclusieve Blanc de Blancs Champagne van Charles Heidsieck, met maar liefst 17% korting. Ook ontdekt u deze maand twee splinternieuwe wijnen, waaronder een Nederlands exemplaar. Benieuwd? Bekijk de selectie dan meteen!

Wijn aanbieding

Zoek je een wijn aanbieding? Hierboven vind je alle wijn aanbiedingen van deze maand. Het kunnen onze beste wijnen zijn. Onze wijn aanbieding verandert elke maand, dus houd het in de gaten of maak een account aand en schrijf je in voor onze mail lijst.

Zo blijf je elke maand op de hoogte van onze aanbiedingen van wijn, wijnglazen en andere dranken. We hebben rode wijn aanbiedingen, witte wijn aanbiedingen, aanbiedingen voor wijnglazen, champagneglazen, riedel glazen aanbiedingen en meer.

Ben je op zoek naar een specifieke aanbieding? Hieronder hebben we een handig overzicht gemaakt:

Aanbiedingen wijn

Voor goede aanbiedingen van wijn kun je elke maand bij Wijnhandel Appeldoorn terecht. Ontdek het zelf en bestel direct. Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Of schakel hulp in van ons kundige en behulpzame team. Bel met 026 364 6873 of mail naar info[at]appeldoorn.nl voor hulp bij het uitkiezen van de beste wijn aanbieding.

Even geduld a.u.b.