Wijnbericht-aanbiedingen
juni 2023

Volop van de zomer genieten? Dat kan met ons uitgebreide juni-aanbod! Niet te missen is het immer populaire wijnpakket rosé. Ook warm aanbevolen zijn de nieuwe Zuid-Franse Orbiel-huiswijnen van de internationaal gerenommeerde wijnmaker Hugh Ryman. Van DeMorgenzon in Stellenbosch kunt u de gelimiteerde, exclusieve witte en rode Concerto nu extra voordelig bestellen. En ook van het geliefde biodynamisch werkende Manincor in Alto Adige is er een prachtduo in de aanbieding. Maar dat is nog lang niet alles! Bekijk snel ons aanbod en bestel uw favoriete zomerwijnen met aantrekkelijke kortingen.

Wijn aanbieding

Zoek je een wijn aanbieding? Hierboven vind je alle wijn aanbiedingen van deze maand. Het kunnen onze beste wijnen zijn. Onze wijn aanbieding verandert elke maand, dus houd het in de gaten of maak een account aand en schrijf je in voor onze mail lijst.

Zo blijf je elke maand op de hoogte van onze aanbiedingen van wijn, wijnglazen en andere dranken. We hebben rode wijn aanbiedingen, witte wijn aanbiedingen, aanbiedingen voor wijnglazen, champagneglazen, riedel glazen aanbiedingen en meer.

Ben je op zoek naar een specifieke aanbieding? Hieronder hebben we een handig overzicht gemaakt:

Aanbiedingen wijn

Voor goede aanbiedingen van wijn kun je elke maand bij Wijnhandel Appeldoorn terecht. Ontdek het zelf en bestel direct. Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Of schakel hulp in van ons kundige en behulpzame team. Bel met 026 364 6873 of mail naar info[at]appeldoorn.nl voor hulp bij het uitkiezen van de beste wijn aanbieding.

Even geduld a.u.b.