Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud

Privacybeleid


Privacybeleid


Dit is de website van Wijnhandel Appeldoorn 
Ons vestigingsadres is Emmastraat 27A, 6881SN Velp gld

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 09122102
Ons btw-nummer is NL.8103.94.509B01

Wijnhandel Appeldoorn respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met u aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van uw aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer u toestemming hebt gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens, kunt u deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.

Verwerking van uw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van uw aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.

We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Dit houdt in ieder geval in dat uw persoonsgegevens niet langer dan één jaar worden bewaard, tenzij omstandigheden zich voordoen die het rechtvaardigen de gegevens langer te bewaren.

U heeft recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van uw persoonsgegevens bij Wijnhandel Appeldoorn. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij Wijnhandel Appeldoorn. Uw verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld.

Wijnhandel Appeldoorn behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.

Wat zijn cookies?


Op deze site gebruiken we cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.

Deze cookies gebruiken we om:

  • uw voorkeuren te registreren;
  • informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen u toevoegt aan uw boodschappenlijst;
  • u bij een volgend bezoek aan onze site op de hoogte te stellen van nieuwigheden die u zouden kunnen interesseren;
  • uw vroegere activiteiten op de site te registreren, om u bij uw volgend bezoek een betere dienstverlening te bieden;
     

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Welke gegevens verzamelen wij?


Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

  • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert.
  • uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website.
  • alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeks informatie en/of site- registratie).
     

Deze informatie wordt gebruikt:

  • Om u op de hoogte te stellen van updates van onze site.
  • Voor intern gebruik van verwerken van orders en informatie aanvragen.
     

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?


U kunt altijd contact met ons opnemen om bjivoorbeeld te reageren op ons privacybeleid.

U kunt dit doen:

Per email info@appeldoorn.nl
Per telefoon  026-3646873

 

Over communicatie per e-mail

Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

U zult alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt

Ons bedrijf zal alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden. Zo heeft u altijd de kans uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie kunt u contact met ons op nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, kunt u uiteraard contact met ons opnemen, op het hierboven vermelde adres

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 29 december 2015.

Even geduld a.u.b.