20% sneller schenken met deze innovatieve naald.

Coravin Snelschenk Naald

Coravin-naalden zijn speciaal ontworpen om natuurlijk of geagglomereerd kurk te doorboren, zodat je wijn kunt uitschenken zonder de fles te openen. Het bredere ontwerp van de Coravin-snelschenknaald maakt het mogelijk om wijn 20% sneller te schenken dan met de standaardnaald.

Het Coravin wijnbewaarsysteem is ultra geavanceerd

Dit wijnbewaarsysteem is ontworpen voor mensen welke willen genieten van wijn zonder de hele fles te moeten consumeren. Het Coravin systeem houdt uw wijn levenslang goed mits het systeem conform de gebruiksvoorwaarden gebruikt wordt. Deze innovatieve technologie is ontworpen om wijn uit de fles te schenken zonder de kurk of schroefdop te hoeven verwijderen.

Verbeter uw wijnbeleving met Coravin

Als u uw wijnhobby naar een hoger niveau wilt tillen, sla dan accessoires in om de ervaring te verbeteren. De Coravin-beluchter, exclusief ontworpen voor gebruik met alle Coravin Timeless-systemen, is het perfecte accessoire om de smaak van uw wijn te verbeteren. Dit unieke accessoire zorgt voor snelle beluchting van wijn terwijl u schenkt, wat zijdezachte, gladde, aromatische resultaten oplevert die vergelijkbaar zijn met 60-90 minuten decanteren. Coravin verkoopt ook een verscheidenheid aan naalden voor delicatere kurken, vervangingen van argoncapsules en schroefdoppen voor die wijnen met synthetische kurken of twist-off tops.

Bestel Coravin en accessoires bij Wijnhandel Appeldoorn

Bij Wijnhandel Appeldoorn kunt u eenvoudig de meest recente Coravin systemen bestellen en diens accessoires. Navigeer naar de productpagina en bestel de Coravin producten vandaag online!

 

Even geduld a.u.b.