Zoek op smaakprofiel
Zoek op kleur
Snel kiezen
Zoek op kenmerk
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Wijn bestellen en laten bezorgen in België

Sinds 1897 bent u bij Wijnhandel Appeldoorn van harte welkom voor de lekkerste wijnen. Al 120 jaar weten Nederlandse wijnliefhebbers onze wijnhandel in Velp te vinden en worden er vele wijnen besteld via de webshop! Maar ook steeds meer klanten uit België genieten van onze wijn. Daarom kunt u ook de lekkerste wijn bestellen en laten bezorgen in België! Bij Appeldoorn vindt u een groot assortiment en bent u altijd gegarandeerd van goede wijn. Bovendien staan wij garant voor eerlijke prijzen en een snelle, zorgvuldige levering. Ook bij u in België! Koop uw wijn eenvoudig in onze online wijnwinkel.

Hoe kan ik wijn laten bezorgen in België?

Heeft u in de webshop een keuze kunnen maken uit onze heerlijke rode wijn, witte wijn of mousserende wijn? Dan kunt u tijdens het bestellen kiezen voor de levering in België. De verzendkosten hiervoor bedragen €8,95,-, maar zijn gratis bij een bestelling vanaf €50,- . Bestellingen kunt u veilig en eenvoudig doen met de betaalmethode Bancontact of Paypal. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bij het bestellen geven wij u de verwachte leverdatum; dit duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen. Volg uw wijn via Track&Trace en geniet op korte termijn van uw favoriete wijn.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken voor een geschikte wijn? Doe dan hier inspiratie op bij onze Top 10 wijnen! Heeft u nog vragen over het bestellen en bezorgen van wijn in België? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Even geduld a.u.b.