20% sneller schenken met deze innovatieve naald.

Coravin Snelschenk Naald

Coravin-naalden zijn speciaal ontworpen om natuurlijk of geagglomereerd kurk te doorboren, zodat je wijn kunt uitschenken zonder de fles te openen. Het bredere ontwerp van de Coravin-snelschenknaald maakt het mogelijk om wijn 20% sneller te schenken dan met de standaardnaald.

Capsules vormen de krachtbron van de Coravin Timeless en Pivot™ wijnbewaarsystemen

Coravin Pure™ Argon Capsules 3 pack

Coravin Pure™ Capsules vormen de basis van alle Coravin-wijnbewaarsystemen. Ze zijn gevuld met zuiver argongas dat de druk in de fles verhoogd, zodat de wijn door de naald stroomt en vervolgens een laag vormt tussen de wijn en de lucht in de fles wanneer het systeem verwijderd wordt.

Coravin Pure™ Argon Capsules vormen de krachtbron van de Coravin Timeless en Pivot™ wijnbewaarsystemen.

Coravin Pure™ Argon Capsules 6 pack

Coravin Pure™ Capsules vormen de basis van alle Coravin-wijnbewaarsystemen. Ze zijn gevuld met zuiver argongas dat de druk in de fles verhoogd, zodat de wijn door de naald stroomt en vervolgens een laag vormt tussen de wijn en de lucht in de fles wanneer het systeem verwijderd wordt.

Schenk je favoriete wijnen zonder de kurk te verwijderen

Coravin Timeless Three+

Model Three is het instapmodel van het bewaarsysteem. Met zijn gegoten structuur in een neutrale kleurstelling en een beperkt aantal accessoires vormt dit model de perfecte introductie tot Coravin-wijnbewaarsystemen. Inbegrepen zijn 2 gascapsules, 2 schroefdoppen en 1 Aerator.

Bewaart de frisse smaak en het bruisende effect van mousserende wijnen tot wel 4 weken.

Coravin Sparkling™

Het Coravin Sparkling™ systeem voor mousserende wijn bewaart de frisse smaak en het bruisende effect van jouw favoriete mousserende wijnen tot wel 4 weken lang, zodat het laatste glas gegarandeerd net zo lekker smaakt als het eerste.

Het Coravin wijnbewaarsysteem is ultra geavanceerd

Dit wijnbewaarsysteem is ontworpen voor mensen welke willen genieten van wijn zonder de hele fles te moeten consumeren. Het Coravin systeem houdt uw wijn levenslang goed mits het systeem conform de gebruiksvoorwaarden gebruikt wordt. Deze innovatieve technologie is ontworpen om wijn uit de fles te schenken zonder de kurk of schroefdop te hoeven verwijderen.

Verbeter uw wijnbeleving met Coravin

Als u uw wijnhobby naar een hoger niveau wilt tillen, sla dan accessoires in om de ervaring te verbeteren. De Coravin-beluchter, exclusief ontworpen voor gebruik met alle Coravin Timeless-systemen, is het perfecte accessoire om de smaak van uw wijn te verbeteren. Dit unieke accessoire zorgt voor snelle beluchting van wijn terwijl u schenkt, wat zijdezachte, gladde, aromatische resultaten oplevert die vergelijkbaar zijn met 60-90 minuten decanteren. Coravin verkoopt ook een verscheidenheid aan naalden voor delicatere kurken, vervangingen van argoncapsules en schroefdoppen voor die wijnen met synthetische kurken of twist-off tops.

Bestel Coravin en accessoires bij Wijnhandel Appeldoorn

Bij Wijnhandel Appeldoorn kunt u eenvoudig de meest recente Coravin systemen bestellen en diens accessoires. Navigeer naar de productpagina en bestel de Coravin producten vandaag online!

 

Even geduld a.u.b.