Arnoud

4e Generatie familie Appeldoorn.

Wijn bestellen in onze webshop

Winkel a/d Emmastraat

Wijnhandel Appeldoorn is uw specialist in de omgeving van Arnhem.

Op 5 minuten afstand vanaf het centrum van Arnhem vindt U Wijnhandel Appeldoorn. Met een aanbod van 1100+ wijnen bent u bij ons op de juiste plek voor wijnadvies op maat. Stap binnen in onze winkel of bestel eenvoudig via onze website, de drempel is laag! Naast wijn verkopen wij ook Whisky, Cognac en diverse destillaten en likeuren.

De winkel
In de Emmastraat 27A in Velp, een zijstraat aan de Hoofdstraat ligt het kleine familiebedrijf Wijnhandel Appeldoorn. Met meer dan 100 jaar ervaring en geschoold personeel verkopen wij aan iedere liefhebber, hobbyist of kenner graag een goede fles wijn! Achterin onze winkel vindt u de "Wall of Whiskies" met meer dan 360 verschillende whisky's. Onder onze winkel ligt een wijnkelder waar wellicht pareltjes te vinden zijn voor wie goed zoekt!

Wijnproeverij Arnhem
Naast dat u in onze winkel wijn kunt kopen verzorgen wij ook graag een wijnproeverij voor u, samen met uw ideeën organiseren wij een proeverij op maat. Denk hierbij aan een thema, land, jaargang,  educatief proeven of zelfs analytisch proeven. Uiteraard mogen hartige hapjes niet ontbreken! Wij proeven graag met u op locatie of in ons proeflokaal aan de Brugweg 15 in Velp.

Actief in Arnhem!
Wij zijn aangesloten bij veel verenigingen, goede doelen en sociëteiten in Arnhem. De naam Appeldoorn is dus zeker niet onbekend in de omgeving, mochten wij iets voor u betekenen aarzelt u dan niet om contact op te nemen met ons. Wij zijn u graag van dienst!
https://www.appeldoorn.nl/overons/lidmaatschappen

Even geduld a.u.b.