Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Sluit melding" het kruisje hiernaast te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Sluit melding" het kruisje hiernaast te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer
Wijn uit Spanje - Bierzo
Dieprood van kleur met paarse nuances, pittig fruitig van geur met verse kersen en wat vuursteen. De smaak zet fris en sappig in en eindigt met een fruitige afdronk en licht tannine.
Wijn uit Spanje - Bierzo
Fraaie droge witte wijn met nuances van rijp geel fruit, meloen, amandel en licht eiken in de geur. De smaak zet fris en krachtig in en eindigt met een lange en sappige aromatische afdronk.
Wijn uit Spanje - Bierzo
Hoewel Raúl Pérez wijnen maakt in diverse delen van Spanje en bijvoorbeeld ook in Portugal en Zuid-Afrika, is zijn naam toch wel het meest verbonden met de noordwestelijke Spaanse streek Bierzo.
Wijn uit Spanje - Bierzo
Dieprood van kleur, verfijnd van geur met florale nuances, kruiden, vuursteen en wat eikenhout. De elegante smaakstructuur eindigt aromatisch met milde tannine. Complexe rode wijn, jong gedronken prima bij kruidig lams- of rundvlees; na enkele jaren heerlijk bij wild.
Wijn uit Spanje - Bierzo
Helderrood van kleur; complex aroma met rijpe, kruidige tonen, leer en vuursteen. De smaakstructuur zet vol en krachtig in ontwikkelt een lange afdronk met rijpe tannine en veel aromatische lengte.
Wijn uit Spanje - Bierzo
Dieprood van kleur met wat ontwikkeling; krachtig van geur met rijp rood fruit, kruiden en nuances van leer. De smaakstructuur is vol, krachtig en in balans met milde tannine en een aanhoudende aromatische afdronk.
Wijn uit Spanje - Bierzo
Deze Godello van het La Vizacaína project is houtgerijpt in 500 liter eikenhouten fusten en gedeelte in amfora gerijpt. De wijn is afkomstig van een enkele wijngaard van slechts 2ha.
Raúl Pérez Bodegas y Viñedos is geen allerdaagse bodega. Wijngaarden, wijnmerken, de soorten wijn ... ze veranderen allemaal voortdurend, afhankelijk van de aard en creativiteit van hun maker, de wijnmaker en oenoloog Raúl Pérez. Luis Gutiérrez, de rechterhand van Robert Parker's The Wine Advocate in Spanje, verteld hem dat Raúl een vrije geest is, hij doet en doet niet, hij gaat van hot naar her, hij stopt niet met uitvinden, hij stopt niet creëren, hij stopt niet met proeven, hij verandert en verandert keer op keer. Er worden witte en rode wijnen geproduceerd, met inheemse variëteiten en met een zeer beperkte productie, afhankelijk van de hoeveelheid geoogste druiven.
Raúl Pérez neemt de natuur heel serieus. Zijn prioriteit is om de minimale invloed op de druif uit te oefenen, zo verstaat hij wijn. Het observeren van elk type bodem, elk individueel klimaat en de rijpingstijden van elke variëteit is de basis van zijn werk, een streven waarbij de wijn zichzelf kan uitdrukken zonder hem aan te raken, zonder enige toevoegingen die hem transformeren, de leiding nemen van het hout en elke wijnjaar overlaten om te wijzigen, waardoor niet-gestandaardiseerde wijnen worden bereikt. Deze manier van werken laat een onmiskenbare stempel achter op zijn wijnen, ideaal om te drinken vanaf het moment dat ze op de markt komen en die na 15 of 20 jaar op de fles karakter en frisheid blijven tonen.
De wijnen uit Bierzo van Raul Perez zijn o.a. hier verkrijgbaar, wilt u meer keuze uit andere wijnproducenten uit deze wijnstreek klik dan hier. U kunt de wijnen gemakkelijk online bestellen en wij leveren de wijnen vanaf €35,00 euro franco aan huis.
Voordelen eigen account