icon

Alle producten van Bodegas Rodero

Carmelo Rodero Reserva 2016

Wijn uit Spanje - Ribera del Duero

Dit is een Ribera del Duero met Reserva fustrijping waarvan de druiven afkomstig zijn uit de eigen wijngaarden van Bodegas Rodero en met wijnstokken welke ruim 30 jaar oud zijn.

39,95

Vanaf 12 flessen 36,62 per fles

Bodegas Rodero Ribera del Duero 9 meses 2019

Wijn uit Spanje - Ribera del Duero

Jeugdige, volrode wijn uit de Spaanse Ribera del Duero. Met een aroma van pittig rood fruit en fijne tonen van kruiden en eikenhout. Heerlijk bij gegrilde vleesgerechten en kruidige kazen.

15,70

Vanaf 12 flessen 14,39 per fles

Bodegas Rodero Ribera del Duero Crianza 2018

Wijn uit Spanje - Ribera del Duero

Dieprode Spaanse wijn, gerijpt op verfijnd eikenhout. Intense, evenwichtige smaak met een kruidig aroma en tonen van rijp fruit. Smaakt uitstekend bij gerechten van wild, gevogelte en rund.

25,40

Vanaf 12 flessen 23,28 per fles

Rodero en Vega Sicilia

Carmelo Rodero is een gepassioneerde wijnmaker, zijn druiven zijn als kinderen voor hem, dit loont in een ontzettend hoge kwaliteit van de wijnstokken. Hij heeft daardoor jaren lang zijn druiven verkocht aan Bodegas Vega Sicilia, laatstgenoemde is het meest bekende wijnhuis van Spanje.

Bodegas Rodero door de jaren heen

Carmelo Rodero is een van de klassieke wijnboeren uit de stad Pedrosa. Zijn jeugd verliep tussen wijngaarden en wijnmakerijen en zijn vroegste herinneringen roepen zijn grootouders op, zij maakten op traditionele wijze wijn. Tegen 1990 begon hij zijn eigen Bodega, altijd gesteund door zijn vrouw Elena. Samen zetten ze in op de toekomst en kwaliteit, wetende dat de basis van een geweldige wijn altijd te vinden is in de voortreffelijkheid van zijn "zwarte parels", en zo hield Carmelo ervan. noemt het graag de vrucht van zijn wijnstokken. Al deze inspanningen en het zoeken naar kwaliteit zijn beloond met nationale en internationale prijzen voor elke wijn die sindsdien door Bodegas Rodero is geproduceerd. Een nieuwe generatie heeft zich bij dit opwindende project aangesloten, Beatriz en María, de twee dochters van Carmelo en Elena.

Carmelo Rodero wijn koopt u bij Appeldoorn

Bij Wijnhandel Appeldoorn vertegenwoordigen wij de wijnen van Bodegas Rodero maar al te graag, met Carmelo Rodero drinkt u wijnen welke goed gaan met diverse vleesgerechten. Bestel deze Spaanse wijn vandaag online voor 16:00 om morgen ervan te kunnen genieten. Staat een van zijn wijnen er niet bij, bel ons dan even. Wellicht hebben wij ergens nog iets liggen!

Even geduld a.u.b.