Deze gin is reeds ontdekt door de media, beleef hem zelf!

Betuwe Elstar Appel Gin

Deze zachte Gin heeft als basis kardemom, jeneverbes, kaneel en Elstar Appel. Het is een ware smaakexplosie, dit komt in het bijzonder door de infusie van Elstar appels welke afkomstig zijn uit de Betuwe.

Flesinhoud: 700 ml

Dominique Verhaaf

Aanbeveling van onze wijnadviseur Dominique Verhaaf

"De Elstar Gin heeft een zuivere en pure smaak, de Elstar Appel is wat mij betreft een positieve toevoeging..." Lees meer

29,95

Vanaf 12 flessen 27,45 per fles

Gin uit de Betuwe

De Elstar Gin van Gerard KerkhGerard Kerkhoff en Ginoff is ontwikkeld in het voorjaar van 2020, het is een gin gemaakt van diverse botanicals en de Elstar Appel. Het is een primeur voor de Betuwe want nog niet eerder werd er een gin geproduceerd van Elstar Appels. Uitsluitend de hoogstgeclassificeerdeappels worden gebruikt en dat proef je terug. In de aroma en de smaak is deze Elstar Appel goed geïntegreerd. De verschillende ginsoorten zijn exclusief online verkrijgbaar bij Wijnhandel Appeldoorn.

Ontdek Wild! en Liefde!

Dat de Betuwe Elstar Gin goed ontvangen wordt is inmiddels regionaal bekend, dat heeft chef-kok Kerkhoff doen besluiten om samen met Belgische distilleerderij Sterke Stokers twee nieuwe Ginsmaken te ontwikkelen, in het voorjaar werd onderandere Liefde! en Wild! gin gelanceerd. In de basis hetzelfde maar met andere botanicals / kruiden en bijpassende garnering.

Betuwe Gin online bestellen

U bestelt alle verschillende ginsoorten eenvoudig in onze webshop, elke order voor 17:00 doorgegeven wordt dezelfde dag nog verzonden. Profiteer van aangepaste verzendkosten á €6,95 (€9,95).

 

Even geduld a.u.b.