Limoncello

Limoncello kopen

Limoncello kopen? Bij Appeldoorn Velp verkopen we meerdere soorten limoncello en grappa. Limoncello is een Italiaanse likeur en staat bekend als digestief: een drankje na de maaltijd.

Onze limoncello is soms in de aanbieding. Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vanaf €35 gratis thuisbezorgd. Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden!

"De beste Limoncello ter wereld, gewoon uit Nederland!"

DMC Drunken Monkey Limoncello

Drunken Monkey Limoncello: Wat begon als een paar flesjes Limoncello voor vrienden en familie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prijswinnende Limoncello. Begonnen in 2014 en inmiddels een tijd / ervaring verder.

Flesinhoud: 500 ml

22,95

Vanaf 12 flessen 21,04 per fles

Het edele neefje van Limoncelllo

Acqua di Cedro Nardini

Is het een Grappa of Is het een limoncello? Nardini is het oudste maar ook één van de beste grappa producenten van Italië. Met deze Acqua di Cedro hebben ze een heldere limoncello gemaakt op basis van Grappa.

Flesinhoud: 700 ml

25,00

Vanaf 12 flessen 22,92 per fles

Op basis van Grappa en gemaakt van wilde citroenen

Acqua di Cedro Nardini halve fles

Is het een Grappa? Is het een limoncello? Nardini is het oudste maar ook één van de beste grappa producenten van Italië. Met deze waanzinnige Acqua di Cedro hebben ze een heldere limoncello gemaakt op basis van Grappa.

Flesinhoud: 350 ml

13,95

Vanaf 12 flessen 12,79 per fles

Ijskoud uit de vriezer en in een bevroren glas is het op zijn best

Santocci Limoncello

Santocci Limoncello is gemaakt volgens een oud famillierecept en wordt al generaties lang op dezelfde manier gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige smaak, geur en of kleurstoffen. Door het gebruik van citroenschil en natuurlijke suikers wordt de juiste balans gevonden, hierdoor heeft hij een unieke en onderscheidende smaak.

Flesinhoud: 700 ml

22,95

Vanaf 12 flessen 21,04 per fles

Drunken Monkey Limoncello

De beste limoncello kopen doe je bij Appeldoorn. Wij verkopen Drunken Monkey Limoncello, een limoncello uit Peize, Drenthe. Drunken Monkey limoncello is meerdere keren tot beste limoncello ter wereld verkozen door verschillende gerenommeerde vakbladen, connaisseurs en festivals.

De Limoncello Drunken Monkey is een van de lekkerste limoncello likeuren op de markt. Fris, niet al te zoet, en ongefilterd waardoor er nog meer smaak in zit.

Santocci limoncello

Santocci limoncello is een echte Italiaanse limoncello. Plaats de limoncello fles in de vriezer en wacht tot de Santocci limoncello ijskoud is. Dan krijg je de beste limoncello ervaring.

Santocci limoncello is een Italiaans familiebedrijf wat al generaties lang limoncello maakt naar traditioneel recept.

Limoncello prijs

De limoncello prijs ligt tussen de dertien en vijfentwintig euro. De lekkerste limoncello is vaak wat duurder omdat deze geconcentreerder is: meer smaak, en daardoor minder zoet.

Limoncello houdbaarheid

Limoncello houdbaarheid ligt aan een aantal zaken. Ten eerste: is de fles geopend of niet? Een ongeopende fles kan makkelijk een half jaar blijven liggen, hoewel sommige bronnen zeggen dat je het tot een jaar of zelfs langer kunt bewaren in de vriezer.

Als de fles eenmaal geopend is, is de limoncello houdbaarheid wat korter. Kijk vooral naar de THT of uiterste houdbaarheidsdatum. Let ook op de kleur, en ruik aan de limoncello fles voordat je een slok neemt.

Volg niet enkel 'de regels' maar ga ook op je eigen gevoel af als het aankomt op de houdbaarheid van limoncello.

Limoncello Drunken Monkey waar te koop

Limoncello Drunken Monkey waar te koop? Gewoon hier, bij Appeldoorn Velp! Ga naar de productpagina en bestel direct.

Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden. Vanaf €35 gratis thuisbezorgd.

Wat is limoncello?

Limoncello is een Italiaanse likeur, traditioneel geserveerd na de maaltijd of soms als welkomstdrankje. Het wordt meestal gekoeld geserveerd.

Limoncello drinken kan op een paar manieren. Hoewel het meestal puur wordt geserveerd, is het ook een geweldig cocktailingrediënt. Over het algemeen zijn er slechts drie ingrediënten in limoncello: suiker, alcohol en citroen. Af en toe vind je er een die een scheutje rozemarijn of een ander kruid aan de mix toevoegt, hoewel dit niet gebruikelijk is.

Sommigen gebruiken ook grapefruit, sinaasappel, pomelo of andere citrus, maar dan is het eigenlijk geen limoncello (daarvoor heb je limone nodig). Het is normaal gesproken vrij doorzichtig met misschien een beetje troebelheid, en ja, het is supergemakkelijk om te maken, je hebt alleen wat geduld nodig.

Hoe maak je limoncello?Limoncello kopen

Hierboven schreven we al dat er meestal maar drie ingrediënten zijn voor limoncello: suiker, alcohol en citroen.

Voor de gedistilleerde drank wordt over het algemeen graanalcohol gebruikt. Hoewel er recepten zijn met een op druiven gebaseerde drank (zoals grappa), geeft graanalcohol je meestal de meest zuivere citroenachtige smaak.

De meeste recepten die je zult zien, gaan als volgt: 'Schil twee pond citroenen. Gebruik een scherp mes om het witte merg te verwijderen (om bitterheid te voorkomen). Schil in de wodka doen. Verzegel in een glazen container en laat vier weken zitten. Vervolgens haal je de schil eruit en zoet je met suikersiroop.

Zo kun je zelf limoncello maken. Geen zin om te wachten? Limoncello kopen gaat een stuk sneller bij Appeldoorn.nl.

Koop jouw verfrissende Limoncello bij Appeldoorn

Je kunt bij ons eenvoudig en snel jouw favoriete limoncello aanschaffen. Gratis berzorging vanaf 35 euro. Anders verzendkosten van 9,95 euro. Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Even geduld a.u.b.