Nederlands bekendste wijn

Apostelhoeve Cuvee XII 2022

Maak kennis met Nederlands trots: Apostelhoeve Cuvee XII. Sinds 1970 gemaakt door de familie Hulst rondom de Louwberg, Maastricht. Deze Nederlandse wijn staat voor wijnkenners te boek als "Het Witte Goud" van Nederland.

19,95

Prijs p/f vanaf 6fl. 18,95

Wijngaard Keulenhof Cuvee Kwartet 2021

De Betuwe staat bekend om zijn fruitteelt maar op wijngaard Keulenhof worden prachtige wijnen gemaakt. Als je de beste smaken van de Betuwe wilt ontdekken, dan is deze Cuvee Kwartet witte wijn van Wijngaard Keulenhof een uitstekende keuze.

Aron Jansen

Aanbeveling van onze wijnadviseur Aron Jansen

"Onlangs zijn wij een samenwerking aangegaan met Arjan van Wijngaard Keulenhof omdat er een toenemende vraag is naar kwaliteitswijnen uit Nederland..." Lees meer

16,95

Vanaf 12 flessen 15,54 per fles

Fantastische frisse fruitige wijn met vooral aroma's van abrikoos en perzik.

Apostelhoeve Auxerrois 2022

De naam Auxerrois is afkomstig uit het Franse graafschap Auxerre. Deze witte druif van goede kwaliteit komt vooral voor in de Elzas, de Moezel en Luxemburg.

19,95

Vanaf 12 flessen 18,29 per fles

Apostelhoeve Müller-Thurgau 2022

Dit betreft een mono-cepage wijn van Apostelhoeve, een gerenommeerd Nederlands wijnhuis met wijngaarden op de Louwberg, het mooiste stukje Nederland!

19,95

Vanaf 12 flessen 18,29 per fles

Ideaal bij de Aziatische keuken

Apostelhoeve Pinot Gris 2022

Deze wijn kent volle grazige elementen van rijp exotisch fruit. Als boventonen komen vooral ananas, mango en lychee naar voren. De Pinot Gris is mooi te combineren met de Aziatische keuken maar ook heerlijk bij een pasta of Risotto.

19,95

Vanaf 12 flessen 18,29 per fles

Apostelhoeve Riesling 2022

De wijn is heel fris en fruitig en in zijn geur komen vooral citrusfruit en een granny smit appel naar voren. Het is onze enige wijn die goed kan ouderen, deze wijn kan gemakkelijk 10 jaar en ouder worden.

19,95

Vanaf 12 flessen 18,29 per fles

Enkel gemaakt in geschikte jaren

Apostelhoeve Late Harvest Pinot Gris 2020

Deze Late Harvest Pinot Gris is in 2018 gemaakt van zeer laat geoogste druiven. Heerlijke edelzoete wijn met tropische tonen.

Flesinhoud: 375 ml

49,95 39,95 per fles

20% korting

Apostelhoeve wijn Bestellen

Bij Wijnhandel Appeldoorn kunt u het volledige assortiment van De Apostelhoeve bestellen, u bestelt eenvoudig in onze webshop de meest recente oogst en bij ons is een snelle en zorgvuldige levering verzekerd. Bestel bijvoorbeeld de instapper Müller-Thurgau welke aantrekkelijk geprijsd is en bijzonder smaakvol. Bestel voor 17:00 en de wijnen afkomstig van de Louwberg worden dezelfde dag nog verzonden!

Historisch wijndomein De Apostelhoeve

De allereerste oogst afkomstig vanaf wijnhuis De Apostelhoeve is alweer ruim vijftig jaar geleden geteeld, in 1973 werden de eerste 1400 wijnen gebotteld op de Louwberg wat gelegen is ten zuiden van Maastricht. Anno 2021 bezit de familie Hulst 14 hectare aan wijngaarden en realiseren zij jaarlijks een productie van 110.000 flessen. Dit wijnhuis is het oudste commerciële wijnbedrij dat Nederland kent.

De Apostelhoeve Cuvee XII is een geroemde wijn

Verschillende recensenten van diverse vakbladen schrijven jaarlijks lovend over deze wijn, onlangs is er een artikel gepubliceerd in Perswijn waarin MV (MagisterVini) Lars Daniels Apostelhoeve de hemel in prijsde. Ook Harold Hamersma van De Grote Hamersma heeft een van de Apostelhoeve wijnen opgenomen in zijn "Top 25 Champagne/Mousserende wijnen".

Onlangs is er in Nederland door drie Master Of Wines het boek: "De Wijngids" gepubliceerd. In De wijngids van Cees van Casteren, Job de Swart en Hubrecht Duijker hebben de drie Nederlandse Masters of Wine de 400 lekkerste wijnen onder de 25 euro geselecteerd. Blindgeproefd en onafhankelijk, met ruim aanbod in elke categorie en handige lijstjes met de beste kopen, uiteraard is de Cuvee XII vertegenwoordigd.

 

Even geduld a.u.b.