Andrés Iniesta Corazon Loco Rosado 2021

De geschiedenis van Bodega Iniesta begint in de jaren 90 met de bouw, toen José Antonio Iniesta dit project startte met een wijngaardplantage van 10 hectare. Na enkele jaren en het zien van de verkregen resultaten, zette hij zijn werk in de wijnbouw voort, plantte verschillende variëteiten en vergrootte de wijngaarduitbreiding tot meer dan 300 huidige hectare.

9,95

Vanaf 12 flessen 9,12 per fles

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Rode wijn met Joven rijping

Andrés Iniesta Corazon Loco Tinto 2021

Bodega Iniesta is het familiebedrijf van Barcelona's stervoetballer Andrés Iniesta. Corazón Loco is een volle, krachtige wijn, blend van Syrah & Tempranillo. De druiven zijn afkomstig van eigen wijngaarden in Fuentealbilla in la Manchuela.

9,95

Vanaf 12 flessen 9,12 per fles

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Een meesterwerk van aroma's en smaken

Corazon Iniesta Loco Seleccion
Alleen in webshop

Corazon Iniesta Loco Seleccion 2016

Ervaar de harmonie, complexiteit en finesse van de smaak, geïnspireerd door de voetballegende Andrés Iniesta. Maak kennis met Andrés Iniesta Loco Selección Wijn, een buitengewone blend die de passie, toewijding en vakmanschap van Iniesta op sublieme wijze weerspiegelt.

11,95

Vanaf 12 flessen 10,95 per fles

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Veelverkochte dessertwijn in onze winkel

Andrés Iniesta Dulce Corazon 2022

Dulce Corazón Iniesta Dulce Corazón Iniesta van Bodega Iniesta is een zoete Spaanse witte wijn, gemaakt van de Moscatel druif, oftewel een muskaatwijn. Dulce Corazón Iniesta is een wijn die uitermate geschikt is als dessertwijn bij fruitsalades, lichte desserts of als verrassend aperitief.

Flesinhoud: 500 ml

11,95

12 flessenprijs, prijs per fles 8,95

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Sterwijn van de wijnmakerij.

Andrés Iniesta Corazon Loco Blanco 2022

Corazón Loco blanco is een blend van Sauvignon Blanc en Verdejo komen van wijngaarden gelegen in Fuentealbilla in la Manchuela  en worden verticaal op de heuvels aangeplant. Door de hoogte is er een groot verschil tussen de dag - en nachttemperatuur wat de wijn een mooie balans geeft tussen het fruit en de fraicheur.

9,95

Vanaf 12 flessen 9,12 per fles

Vandaag besteld, dinsdag in huis

De filosofie achter Iniesta Wijn

De filosofie van het wijnmaken bij Bodega Iniesta zit hem allemaal in het behalen van de maximale kwaliteit aan druivensap door in de wijngaarden zorgvuldig en professioneel te werken en op de bodega de meest recente technologiën toe te passen. Een aantal voorbeelden daarvan zijn: Alleen autochtone gisten worden gebruikt tijdens de fermentatieproces. Gedurende het jaar worden er op verschillende cruciale momenten strikte kwaliteitscontroles uitgevoerd. Om de druiven zo sterk mogelijk hun karakter te laten tonen zit er maximaal 30 minuten tussen de pluk en binnenkomst van de druiven bij het wijnhuis.

De wijnen van Bodegas Iniesta

Bij Wijnhandel Appeldoorn kunt u terecht voor de Corazón Loco Tinto, een smaakvolle rode wijn met Joven houtrijping, de Corazón Loco welke mooi droog, fris en expressief is en de dessertwijn. Deze wijnen vallen allemaal onder de D.O. Manchuela, dit ligt aan de oostelijke kant van het gebied dat bekend staat als de Meseta, een hoogvlaket in het centrum van Spanje. De meest bekende nabije stad is Albacete.

Iniesta wijn online bestellen

U kunt via onze webshop eenvoudig de wijnen van Bodegas Iniesta bestellen, wij leveren al franco aan huis vanaf €35,- of 6 flessen.
Bestel 12 flessen wijn en u krijgt er één gratis, dit wordt in de prijs verwerkt!

 

Even geduld a.u.b.