Wijnhandel Appeldoorn is uw specialist in de omgeving van Huissen.

Op slechts 10 minuten afstand vanaf het centrum van Huissen vindt u wijnhandel Appeldoorn. Met een groot aanbod van 1100+ wijnen bent u bij ons op de juiste plek voor wijnadvies op maat. Stap binnen in onze winkel of bestel eenvoudig via onze website, de drempel is laag! Naast wijn verkopen wij ook Whisky, Cognac en diverse destillaten en likeuren.

 

Wijnproeverij Huissen

Naast dat u in onze winkel wijn kunt kopen verzorgen wij ook graag een wijnproeverij voor u, samen met uw ideeën organiseren wij een proeverij op maat. Denk hierbij aan een thema, land, jaargang,  educatief proeven of zelfs analytisch proeven. Uiteraard mogen hartige hapjes niet ontbreken! Wij proeven graag met u op locatie of in ons proeflokaal aan de Brugweg 15 in Velp.

Partner van Rotary Arnhem-Huissen

Een jaarlijks terugkerend evenement is de goeden doelen proeverij bij de Rotary Arnhem-Huissen in Huissen. Waarbij elke verkochte wijn één euro ten goede komt aan een geselecteerde goed doel van dat jaar. U betaald altijd de winkelprijs, niet geheel onbelangrijk!

Wijnen
Op tafel staan: schenkwijnen, dinerwijnen en prachtige wijnen voor de feestdagen.
Combineer een gezellige wijnproefmiddag met de aankoop van wijnen die u zich voor de komende feestdagen toch zou gunnen. Vinoloog Gita Holland, lid van de Rotary Club, zal de proeverij begeleiden.

Wie?
Wij verheugen ons op een gezellige middag met u en uw partner en al uw vrienden, familie, buren, kantoorgenoten en andere wijnliefhebbers, want een goede verkoop betekent extra opbrengst voor het goede doel.

Waar?
Herberg “de Hoeve”, Hoeve 31, 6851 ER Huissen

Even geduld a.u.b.