Volle, eikengerijpte rode wijn met een intense geur van blauwe bes, pruim, vijg, vanille en mokka. Mondvullend en krachtig met rijp zwart fruit, evenwichtige zuren en stevige, gepolijste tannines. Indrukwekkend lange afdronk met tonen van fraai eiken en cacao.
Volle, zachte rode wijn met een open geur van kers, pruim, zwarte bes, kruidnagel en rozijnen. De smaak is zwoel en intens met jammy fruit, opwekkende zuren en versmolten tannines. Milde finale met tonen van zoethout, toast en vijg.
Bijzondere rode wijn uit Libanon, met een kruidig aroma van leer, gekonfijt rood fruit en eiken. De smaak is vol, krachtig en soepel. Lekker bij verfijnde gerechten met vlees, paddenstoelen of wild.
Dieprood van kleur met paarse nuances, pittig fruitig van geur met verse kersen en wat vuursteen. De smaak zet fris en sappig in en eindigt met een fruitige afdronk en licht tannine.
Dieppaars gekleurde wijn met een intense en complexe geur van rijpe braam, kers, blauwe bes, hazelnoot en vanille. Krachtig, vol en genereus in smaak met stevige tannine en een uitgebalanceerde frisheid.
De man achter het succes van deze rode wijn is Bourguignon en Languedoc-expert Laurent Delaunay. Naast de vakkundige wijnmaker van deze wijn is hij ook verantwoordelijk voor de druivenselectie. Het resultaat is zo goed dat de pauselijke naam Pontificis het etiket siert, met een knipoog naar de beroemde Châteauneuf-du-Pape.
Deze Barolo fermenteert in betonnen tanks waarna hij 24-36 maanden rijpt in grote eikenhouten vaten en aansluitend een aantal maanden op fles.Villero is een historische wijngaard (reeds geclassificeerd als cru van de 1e categorie), met een ligging op het zuiden/zuidwesten; op het grondgebied van Castiglione Falletto op een hoogte van 280-300 m.
Franse rode wijn met een intense geur en smaak. Jong gedronken past deze wijn heel goed bij licht gekruide gerechten. Gerijpt erg lekker bij kalfsvlees of fijn gevogelte.
Barbaresco van een oude familie uit Italië, waar een van de familieleden nog altijd aan het roer staat. Wijn wordt gemaakt met respect volgens de traditionele methodes.
Italiaanse rode wijn met een fris, verfijnd aroma van rode kersen, wat vuursteen en geroosterde tonen. De smaak is sappig en vol. Heerlijk bij gegrilde, kruidige worstjes of andere vleessoorten.
Poderi Einaudi werd opgericht door Luigi Einaudi, econoom, journalist en na WO II de eerste president van Italië. Sinds 1990 is het wijnbedrijf in handen van zijn achterkleinzoon Matteo Sardagna, die het bedrijf op zijn beurt weer van zijn moeder Paola heeft overgenomen.
De Grand Cru Charmes-Chambertin wijngaard bevindt zich in de Côte de Nuits, waar de naam "Charmes" verwijst naar een oud gebruik van de grond: een terrein dat ooit gemeenschappelijk eigendom was en zowel gecultiveerd als braakliggend werd gehouden.
Fraaie Tawny met een verfijnde, ontwikkelde geur van tabak, pruimedant, vijg, gebrande noten en kaneel. Toegankelijk en volzoet in smaak met zondoorstoofd fruit en zachte tannine. Mooi bij notengebak met karamel of harde, oude kazen.
Klassieke, loepzuivere Pinot Noir met aroma’s van rijp rood fruit (aardbei, framboos), florale nuances en verleidelijke tonen van karamel en vanille. De aanzet is krachtig, romig en vol, met in de smaak milde tannine en mooie frisse zuren.
Volle, ronde wijn met veel smaakintensiteit en aroma; een markante kruidigheid in de neus (kaneel!) en een volle, zwoele smaak met veel lengte en zachtheid. Mondvullende wijn, eventueel licht gekoeld heerlijk bij geroosterd vlees.