Wijnbericht-aanbiedingen
december 2022

Bij de mooiste tijd van het jaar horen de mooiste wijnen van het jaar. Daarom staat ons decemberaanbod boordevol favorieten in diverse prijsklassen. Publiekslievelingen, zoals de Touraine van Domaine du Fraisse en de Bordeaux Cuvée Prestige van Cap Saint-Martin. Maar ook bijzonder fraaie trouvailles, zoals de verleidelijke Tempranillo van de Tofterup-broers en de krachtige, klassieke Ribera del Duero Crianza van Abadía de San Quirce. Uiteraard ontbreken de geliefde appassimentowijnen en een schitterende selectie bubbels niet. En zelfs aan Port is gedacht. Kortom, bekijk snel het complete aanbod voor al uw winter-, feest- en cadeauwijnen en bestel! Resteert ons u een onvergetelijke decembermaand toe te wensen.

Wijn aanbieding

Zoek je een wijn aanbieding? Hierboven vind je alle wijn aanbiedingen van deze maand. Het kunnen onze beste wijnen zijn. Onze wijn aanbieding verandert elke maand, dus houd het in de gaten of maak een account aand en schrijf je in voor onze mail lijst.

Zo blijf je elke maand op de hoogte van onze aanbiedingen van wijn, wijnglazen en andere dranken. We hebben rode wijn aanbiedingen, witte wijn aanbiedingen, aanbiedingen voor wijnglazen, champagneglazen, riedel glazen aanbiedingen en meer.

Ben je op zoek naar een specifieke aanbieding? Hieronder hebben we een handig overzicht gemaakt:

Aanbiedingen wijn

Voor goede aanbiedingen van wijn kun je elke maand bij Wijnhandel Appeldoorn terecht. Ontdek het zelf en bestel direct. Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Of schakel hulp in van ons kundige en behulpzame team. Bel met 026 364 6873 of mail naar info[at]appeldoorn.nl voor hulp bij het uitkiezen van de beste wijn aanbieding.

Even geduld a.u.b.