Drunken Monkey Limoncello: Wat begon als een paar flesjes Limoncello voor vrienden en familie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prijswinnende Limoncello. Begonnen in 2014 en inmiddels een tijd / ervaring verder.
Flesinhoud: 500 ml
DMC Rabarbercello is een uniek aperitief welke uw smaakpapillen op scherp zet. Een ambachtelijke spirit zondere enige toevoeging van kleur en/of smaakstoffen. De basis van deze Rabarbercello ligt in Brabant, daar komen de rabarbers vandaan.
Flesinhoud: 500 ml
Santocci Limoncello is gemaakt volgens een oud famillierecept en wordt al generaties lang op dezelfde manier gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige smaak, geur en of kleurstoffen. Door het gebruik van citroenschil en natuurlijke suikers wordt de juiste balans gevonden, hierdoor heeft hij een unieke en onderscheidende smaak.
Flesinhoud: 700 ml
Goede kwaliteit limoncino van Negroni in Treviso, met een zuiver aroma van rijpe citroenen en een zoete, frisse smaak. Lekker als ijskoud digestief, als smaakmaker in tonic of in een droge mousserende wijn zoals prosecco.
Flesinhoud: 700 ml
Italië kent een lange traditie in het drinken van een digestief (klein glaasje sterke drank na de maaltijd). Dat verklaart bijvoorbeeld de enorme diversiteit in het aanbod van grappa. Maar ook de limoncello is een geliefd digestief.
Flesinhoud: 500 ml
Drunken Monkey Limoncello: Wat begon als een paar flesjes Limoncello voor vrienden en familie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prijswinnende Limoncello. Sinds 2022 maakt dmc Liquors furore met hun Orangecello,proef hem nu!
Flesinhoud: 500 ml
Een toevoeging aan het golfassortiment van dit jaar is de Loch Lomond Open Special Edition. Deze uitzonderlijke single malt-whisky is gemaakt in samenwerking met de langdurige golfambassadeur van Loch Lomond Whisky, Colin Montgomerie, een van de meest legendarische golffiguren van Schotland.
Flesinhoud: 700 ml
Van batch 2 van de Virgin Oak-serie, werd deze gouden bronzen mout eerst gerijpt in Amerikaanse eiken ex-Bourbon-vaten voordat hij gedurende ongeveer 18 maanden werd gerijpt in oksheads gemaakt van Frans eiken (Quercus Robur), afkomstig uit de regio Haute-Garonne.
Flesinhoud: 700 ml
Van batch 2 van de Virgin Oak-serie, werd deze uitzonderlijke malt eerst gerijpt in Amerikaanse eiken ex-Bourbon-vaten voordat hij extra rijping onderging in vaten gemaakt van Chinquapin Oak (Quercus Muehlenbergii), afkomstig uit de Northern Ozark-regio in Missouri voor ongeveer 18 maanden.
Flesinhoud: 700 ml
MiP Rosé Classic: Het wijndomein Guillaume & Virginie Philip wordt gerund door Guillaume en zijn vrouw Virginie Philip. In 2007 hebben zij hun eerste wijn, de inmiddels beroemde MIP rosé, gemaakt.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Aron Jansen
Oogstjaar: 2023
"Een sublieme Côtes de Provence en uiterst drinkbare en verfrissende roséwijn, die steeds eensgezind wordt beoordeeld door gerenommeerde concoursen wereldwijd. " Lees meer
De ‘Dedicato a…’ is een prachtige barbera, opgedragen aan de zoon van Andrea Faccio. De druiven voor deze wijn zijn ook afkomstig van de wijngaarden in Agliano Terme en worden pas geoogst aan het begin van oktober, als de druiven lichtjes overrijp beginnen te worden.
Fraaie, frisdroge Provencerosé. Subtiel geurend naar framboos, perzik, appel en anijs. Mooi sappig en verfijnd van smaak met een opwekkende frisheid. De finale is elegant en mediterraan kruidig. Om solo van te genieten of bij de borrel.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Aron Jansen
Oogstjaar: 2022
"Henri Bonnaud is een geroemde producent binnen de kleinste Provence appellation Palette, met deze rosé bewijst hij zich als top wijnmaker..." Lees meer
Witte wijnen uit Piemonte zijn wellicht minder bekend dat de rode wijnen maar zeker het proeven en drinken waard. Denk aan de Gavi of Roero Arneis wijnen of Dertohna gemaakt van het inheemse druivenras Timorasso , ook wel witte Barolo genoemd.
Domaine Marcel Deiss behoort tot de beste producenten uit de Elzas. De huidige eigenaar en wijnmaker, Jean-Michel Deiss, kiest zeer nadrukkelijk voor een terroirfilosofie. ‘De wijngaard gaat voor het druivenras’ is zijn stellige overtuiging.
Alles is misleidend bij deze wijn, die voor 70% afkomstig is van een van de oudste percelen van onze vallei, geplant in 1914. De wijnen van dit perceel onderscheiden zich door hun schittering en krachtige aroma's, zowel in de neus als de mond.