Toegankelijke, droge witte wijn om te schenken bij de borrel, als aperitief en bij lichte gerechten met vis of witte asperges. Lichtgeel gekleurde, frisdroge witte wijn met een uitnodigende geur van rijpe peer, appel en toast.
Verfijnde, Duitse rode wijn. Lichtrood van kleur met een verleidelijke geur van framboos, kers en specerijen. De aanzet is soepel en vol. Sappig, rijp en toegankelijk in de smaak met zachte tannine en frisse zuren.
Wijnmaster én -maker Jürgen von der Mark uit Baden dankt zijn reputatie aan zijn geweldige Spätburgunders, maar ook voor Riesling blijkt hij talent te hebben. Von der Mark oogst de rieslingdruiven van ruim 20 jaar oude stokken.
Heldere rode tint met iets evolutie en een fraai aroma van rijpe kersen, kruiden en eikenhout. De smaak is elegant en evenwichtig van structuur met een aanhoudende afdronk van rijp rood fruit en vanilletonen. Heerlijke wijn bij niet al te kruidige schotels van gevogelte, kalfsvlees of groenteschotels.
De Oberbergener Bassgeige is een Erste Lage wijn, elk perceel van de Premier Cru wijngaarden is anders. Van zorgvuldig geselecteerde druiven maken zij onderscheidende wijnen, die inhoud en structuur tonen, die voornamelijk worden gerijpt in grote, traditionele en kleine eikenhouten vaten.
Erg fraaie Pinot Noir (of Spätburgunder) uit de Duitse streek Kaiserstuhl, wat ligt in de wijnregio Baden, Producent van deze wijn is het authentieke wijnhuis Franz Keller. Keller is een specialist in ‘Burgundersorten’, dus de Pinots en Chardonnay.
Fruitige, ongefilterde natuurwijn. Subtiele, fruitige geur van bosaardbei, kers, cranberry en rode biet. Lichtvoetig van smaak met klein rood fruit, levendige frisheid en een lichte tinteling. Mooi doordrinkbaar, zuiver en droog. Ideaal om zo te drinken, of te combineren met hartige hapjes en lichte (vlees)gerechten.
Prachtige Pinot Noir met klasse! Gemaakt door het authentieke wijnhuis Franz Keller uit het gebied de Kaiserstuhl, onderdeel is van de wijnregio Baden. De Kaiserstuhl is het warmste en zonnigste wijngebied van Duitsland en wordt gekenmerkt door vulkanische bodems bedekt met vruchtbare hoge lössafzettingen die uitstekende wijnbouwomstandigheden bieden voor wat ze in Duitsland de Burgundersorten noemen zoals Weissburgunder, Grauburgunder, Chardonnay en Spätburgunder. Deze Spätburgunder is mooi dieprood met lichte intensiteit.
Franz Keller - Schwarzer Adler is een gastronomisch begrip in de Kaiserstuhl, in Baden, ja zelfs in heel Duitsland. Er is een wijndomein, een wijnimport en wijnhandel, een hotel en er zijn drie restaurants.
Franz Keller - Schwarzer Adler is een gastronomisch begrip in de Kaiserstuhl, in Baden, ja zelfs in heel Duitsland. Er is een wijndomein, een wijnimport en wijnhandel, een hotel en er zijn drie restaurants.
Deze wijn komt van de Kirchberg wijngaard. In deze op het zuid / zuidwesten gerichte wijngaard voel je de invloed van de Belfort Gap bijzonder goed. De bodem van de naar het westen gerichte, meer belichte delen van dit perceel, heeft meer grind.
Originele, ongefilterde natuurwijn. Citroengeel van kleur met lichte troebelheid. Zuivere geur van witte bloemen, peer, appel, perzik en toast. Toegankelijk en mooi sappig van smaak met puur fruit en een opwekkende frisheid. Lekker om zo te drinken of als aperitief.
Verfijnde, rode wijn uit Baden. Lichte, granaatrode kleur. Verleidelijke, open geur van rijpe kers, framboos en karamel. Soepel en zacht in aanzet. Goede vulling in structuur met milde tannine en mooie frisheid.