Drunken Monkey Limoncello: Wat begon als een paar flesjes Limoncello voor vrienden en familie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prijswinnende Limoncello. Begonnen in 2014 en inmiddels een tijd / ervaring verder.
Flesinhoud: 500 ml
DMC Rabarbercello is een uniek aperitief welke uw smaakpapillen op scherp zet. Een ambachtelijke spirit zondere enige toevoeging van kleur en/of smaakstoffen. De basis van deze Rabarbercello ligt in Brabant, daar komen de rabarbers vandaan.
Flesinhoud: 500 ml
Drunken Monkey Limoncello: Wat begon als een paar flesjes Limoncello voor vrienden en familie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prijswinnende Limoncello. Sinds 2022 maakt dmc Liquors furore met hun Orangecello,proef hem nu!
Flesinhoud: 500 ml
Ontdek de verrassende smaak van Limecello. Een nieuwe likeur uit het hart van Drenthe, Peize geproduceerd door DMC Liquors. Terwijl traditionele limoncello zijn roots heeft in citroenen, brengt Limecello een verfrissende twist met het gebruik van met de hand geschilde en geperste limoenen. Elke fles Limecello wordt met zorg en precisie gemaakt.
Flesinhoud: 500 ml
De Primitivo druif is bijzonder goed bestand tegen extreme warmte. Dit is ook de reden dat zij in het zuiden van Italië zo geliefd is. Heel lang alleen gebruikt voor bulkwijnen, maar tegenwoordig ook steeds meer voor kwaliteitswijnen zoals deze Callesella.
Pruimen likeur met de basis van Junmaishu sake, gemaakt door middel van de Kimoto methode. Verrassende dessert Sake, met fijne zoet/zuur balans, geuren van rabarber, marsepein. Zeer elegante en dessert Sake.
Flesinhoud: 720 ml
Mare Sake is fris van stijl, heel expressief met aromas van wit fruit en een droge ‘ziltige’ afdronk. Heel open qua stijl. Dit is een zogenaamde tafel Sake, met een relatief lage graad van rijst polijsting, waar alcohol aan is toegevoegd, in jargon, ‘futsushu’, maar dan wel weer gebrouwen van lokaal verbouwde rijst in Hokkaido. Sake brouwerij Kunimare begon in 1902 met het brouwen van sakes.
Flesinhoud: 720 ml
Deze Junmai Ginjo, gebrouwen volgens de traditionele Kimoto-methode, heeft een discrete geur die gedachten oproept aan de vroege lente. Hij is voortreffelijk geblend om een afgeronde, roomzachte smaak te verkrijgen die even rijk is als zijde.
Flesinhoud: 720 ml
Gemaakt van 100% "Yamadanishiki" rijst, en gefermenteerd met een traditionele methode, "Kimoto Yamahai". Het fermentatieproces is erg tijdrovend, duurt ongeveer twee maanden, en gebruikt natuurlijk melkzuur. Deze methode zorgt ervoor dat sake een complexere en rijkere smaak heeft.
Flesinhoud: 720 ml
Aromatische en fruitige Zuid-Afrikaanse witte wijn van de bijzondere bukettraubedruif. Vanwege de lichtzoete smaak past deze wijn heel goed bij kruidige gerechten, zoals curry's of kipschotels.
Franse witte wijn met de geur van rijp fruit en een lichtzoete, frisse smaak. Heerlijk bij verschillende soorten paté, maar gekoeld ook erg lekker als aperitief.
Geurige en opwekkende lichtzoete Riesling met een aroma van geel fruit (perzik) en florale nuances. De smaak zet sappig en rond in met een licht zoetje en eindigt fris en aromatisch.
Expressieve witte wijn met tonen van limoen, ananas en witte bloemen. Verleidelijk, levendig fris en verfijnd in smaak. Puur drinkgenot met bescheiden alcohol en subtiel zoetje in de finale. Ideaal om te drinken als aperitief en culinair multi-inzetbaar: van sushi en paté tot pittige, Aziatische gerechten.
Halfzoete witte wijn met fruitige aroma's van appel, peer en perzik. Toegankelijk, sappig en mild van smaak. Geschikt als aperitief, maar ook te combineren met koude schotels (hors-d'oeuvre) of vis.
Flesinhoud: 1000 ml
De naam van deze Prosecco specialist verwijst naar het wapen van Treviso – Marca Gioiosa et Amarosa (blij en liefdevol). Dit komt sterk overeen met de drijfveren van de familie Moretti Polegato.