AIX Rosé is dorstlesser nummer één en gemaakt in de Provence. Deze wijnstreek staat bekend om het maken van de beste rosés ter wereld en van de beroemde naam 'AOP Coteaux d'Aix-en-Provence', koestert AIX zijn erfgoed en heeft het een passie en toewijding om de beste Provençaalse rosé te maken.
AIX Rosé is dorstlesser nummer één en gemaakt in de Provence, deze wijnstreek staat bekend om het maken van de beste rosés ter wereld en van de beroemde naam 'AOP Coteaux d'Aix-en-Provence', koestert AIX zijn erfgoed en heeft het een passie en toewijding om de beste Provençaalse rosé te maken.
Flesinhoud: 1500 ml
Krachtige Franse rosé, met de geur van fruit en kruiden en een pittige, droge smaak. Erg lekker bij bouillabaisse, gegrilde vis of kruidig lamsvlees. Het lekkerst uit een karaf!
Aanbeveling van onze wijnadviseur Aron Jansen
"Verwen jezelf met de verrukkelijke Rimauresq Cru Classé Rosé! Een heerlijke mix van frisse citrus, sappige rode bessen en een vleugje kruidigheid..." Lees meer
Kenmerkende Provençaalse rosé met een zalmroze tint en een fijn aroma van klein rood fruit en kruiden.
Franse rode wijn met een intense geur en smaak. Jong gedronken past deze wijn heel goed bij licht gekruide gerechten. Gerijpt erg lekker bij kalfsvlees of fijn gevogelte.
Dit is de MiP premium Rosé gemaakt van Syrah, Grenache en Vermentino. Krachtiger, intenser en bied meer complexiteit dan de reguliere MiP. Meerdere malen verkozen als favoriete wijn in de Wijngids van Hachette.
Droge witte wijn uit de Franse Provence, met een subtiel aroma van klein geel fruit en bloemen. De krachtige smaak past heel goed bij bouillabaisse, visgerechten en wit vlees.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Arnoud Appeldoorn
"Witte Provence is zeldzaam, maar als je er een vind dan hoop je altijd dat die net zo goed is als deze Rimauresq Cru Classé blanc..." Lees meer
Cédric Gravier, een dynamische, leergierige wijnmaker, maakt sinds 1996 Bandolwijn onder de eigen domeinnaam la Suffrène. Alle wijn wordt gemaakt van oude stokken, omdat de familie al lange tijd druiven teelt voor andere producenten.
Franse rode wijn, gemaakt van de mourvèdre-, grenache- en cinsaultdruif. Kruidig, fruitig aroma en een volle, krachtige smaak. Deze pittige wijn is heerlijk bij gegrild vlees of wild.
Intense Franse rode wijn met een pittig fruitig aroma van kersen, jam en gedoseerd eikenhout. Een heerlijke wijn bij licht gekruide (Provençaalse) gerechten, maar ook lekker bij lams- of varkensvlees.
Volrode Franse wijn met een aroma van rood fruit en kruiden. De pittige, intense smaak past - jong gedronken - goed bij kruidige gerechten. Eenmaal gerijpt erg lekker bij geroosterd vlees, lamsbout of gerijpte kazen.
Chapeau Macron!
Oogstjaar: 2016
"Een groter compliment is nauwelijks denkbaar. Woensdag 24 juni jl. dineerde niemand minder dan de Franse president Macron in Scheveningen met premier Rutte..." Lees meer
Bernardus Aix-En-Provence rosé is een BIO Provence rosé, gemaakt op Chateau La Coste in het hart van de Provence, waar goede wijnen worden gemaakt met respect voor de bodem en het milieu. De wijngaarden bevinden zich in de regio Côteaux d’Aix-en-Provence, 16 km ten noorden van Aix-en-Provence en bieden een prachtig uitzicht op het Luberon gebergte en de met sneeuw bedekte Alpen.
Franse rosé met de verfijnde geur van framboos en lichte kruiden. De smaak is vol, sappig en evenwichtig: erg lekker bij schaal- en schelpdieren, gegrilde vis en gevogelte.
Zalmroze rosé met een opwekkende geur van rozenbottel, framboos, perzik en meloen. De smaak is krachtig, vol en intens sappig met een levendige frisheid. Mooi droog en indrukwekkend lang in de finale met klein rood fruit, anijs en laurier.
Fraaie, frisdroge Provencerosé. Subtiel geurend naar framboos, perzik, appel en anijs. Mooi sappig en verfijnd van smaak met een opwekkende frisheid. De finale is elegant en mediterraan kruidig. Om solo van te genieten of bij de borrel.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Aron Jansen
Oogstjaar: 2022
"Henri Bonnaud is een geroemde producent binnen de kleinste Provence appellation Palette, met deze rosé bewijst hij zich als top wijnmaker..." Lees meer