Krachtige, eikengerijpte rode wijn met een verleidelijke geur van blauwe bes, zwarte kers, kokos en dille. De smaak is vol en intens met fijne tannine, mooie frisheid en nuances van cederhout en laurier in de middellange afdronk. Geconcentreerde wijn om te combineren met (geroosterde) gerechten, zoals gekruide lamshaas en tournedos, stevige stoofschotels met bonen of pittige kazen (cheddar).
De PSI is wijn van de vermaarde wijnmaker Peter Sisseck welke ook bekend is van de cult-wijn de Pingus en de Flor de Pingus. De befaamde bodega Dominio de Pingus van Peter Sisseck in Ribera del Duero gaat z'n wijnen aanzienlijk minder hout geven.
Dieppaars gekleurde wijn met een intense en complexe geur van rijpe braam, kers, blauwe bes, hazelnoot en vanille. Krachtig, vol en genereus in smaak met stevige tannine en een uitgebalanceerde frisheid.
Dit is een Ribera del Duero met Reserva fustrijping waarvan de druiven afkomstig zijn uit de eigen wijngaarden van Bodegas Rodero en met wijnstokken welke ruim 30 jaar oud zijn.
Dieprode Spaanse wijn met een krachtig, intens aroma van bramen en bessen en nuances van eikenhout. De volle, krachtige en pittige smaak past goed bij vlees of wild.
Dieprode kleur met paarse gloed. Jeugdig en expressief in geur met florale nuances, rijpe braam, pruim en fraai eiken. Heel puur, verleidelijk en vol in smaak met krachtige, rijpe tannine en goede frisheid.
De Alion is een fantastische uitdrukking van Ribera del Duero topklasse. Het heeft een geweldig boeket van zwarte pruim, viooltjes en tabak die zweven uit het glas met een zodanige afbakening dat de Alion de absolute flagship is (en voorbeeld) voor veel van zijn collega's in de Ribera.
100% Tinto Fino. Vinificatie en élevage 20 maanden op nieuwe Franse eik De wijn Flor de Pingus is de 2de wijn van de legendarische Pingus. De Flor de Pingus van de fameuze wijnmaker Peter Sisseck is afkomstig van 16 verschillende percelen rond La Horra en Roa.De percelen voor deze wijnen liggen in het hart van Ribera del Duero, op een hoogte tussen 700 en 850 meter en zoals behoort bij deze topwijn op een biologische manier verbouwd dus geen gif of kunstmest.
Bodegas Emilio Moro "Malleolus Sanchomartin" Ribera Del Duero is een rode wijn uit de regio Castilla y Leon in Spanje. De absolute topper in het gamma van Emilio Moro. Prijzig, maar vergeleken met veel grands crus classés uit Bordeaux van dezelfde kwaliteit nog steeds een buitenkans.
Unico is het vlaggenschip van Vega Sicilia. Misschien wel de meest gewaardeerde wijn van heel Spanje. Het rijpingsproces van deze wijn duurt in totaal 10 jaar. Op Frans en Amerikaans eikenhout (zowel gebruikt als nieuw) en op fles.
Valbuena is de pure uitdrukking van Vega Sicilia, met een rijping van vijf jaar van vat tot fles, Valbuena 5º (5e jaar) Ondergaat rijping in 225 liter Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten, zowel nieuw als gebruikt, 8.500 liter vaten worden gebruikt in een lang en complex proces voor misschien wel de wijn die de afgelopen jaren het meest is geëvolueerd.
Gebotteld in 2007 is Unico is het vlaggenschip van Vega Sicilia. Misschien wel de meest gewaardeerde wijn van heel Spanje. Het rijpingsproces van deze wijn duurt in totaal 10 jaar.
Unico is het vlaggenschip van Vega Sicilia. Misschien wel de meest gewaardeerde wijn van heel Spanje. Het rijpingsproces van deze wijn duurt in totaal 10 jaar. Op Frans en Amerikaans eikenhout (zowel gebruikt als nieuw) en op fles.
Unico is het vlaggenschip van Vega Sicilia. Misschien wel de meest gewaardeerde wijn van heel Spanje. Het rijpingsproces van deze wijn duurt in totaal 10 jaar. Op Frans en Amerikaans eikenhout (zowel gebruikt als nieuw) en op fles.