Zoek op smaakprofiel
Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op dranksoort

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|

speyside-malt-whisky

Limited Release 01

Tamdhu Quercus Alba Distinction 2022

Het verhaal van Quercus Alba Distinction begint in de uitgestrekte bossen van Noord-Amerika. Hier selecteert men bomen die geschikt zijn voor het maken van whiskyvaten. Het geselecteerde hout wordt naar de ‘sherry-driehoek’ in Spanje gebracht.

Flesinhoud: 700 ml

Het Tamdhu-verhaal begint onder de opwarmende Spaanse zon

Tamdhu 12 Years Old

Tamdhu breidt het vaste assortiment uit met deze twaalf jaar oude whisky. Net als bij de 10 Years Old rijpt hij volledig op oloroso sherryvaten. De twee jaar extra rijping zorgt voor nog meer verfijning en ook extra complexiteit.

Flesinhoud: 700 ml

Onderscheidende whisky van Tamdhu.

Tamdhu 15 Years Old

Vanaf je eerste slok van onze nieuwe 15-jarige expressie, zul je die tijd ten volle waarderen die exclusief rijpt in de beste sherry eikenhouten vaten. Je proeft de intense uitbarsting van levendig zomerfruit in de mond en geniet van de bevredigende lange afdronk die het oplevert.

Flesinhoud: 700 ml

Tomintoul 16 Years Old Sauternes Cask Finish
OP = OP

Tomintoul 16 Years Old Sauternes Cask Finish 2004

De Tomintoul distilleerderij heeft een aantal Sauternes wijnvaten kunnen gebruiken om een bijzondere “Limited Edition” te maken.  Deze Tomintoul whisky is in 2004 gedistilleerd en heeft in eerste instantie gerijpt in ex-Bourbon vaten.

Flesinhoud: 700 ml

119,95 per fles

The GlenAllachie 18 Years Old

Billy Walker, master distiller van Glenallachie werkt met vaten die dateren uit de jaren 70 en heeft een beperkt aantal vaten geselecteerd om te worden vrijgegeven als GlenAllachie 18yo. De kenmerkende rijke, robuuste drank van GlenAllachie in harmonie met de noten van heide en butterscotch.

Flesinhoud: 700 ml

The GlenAllachie 10 Years Old French Virgin Oak 2022

Van batch 2 van de Virgin Oak-serie, werd deze gouden bronzen mout eerst gerijpt in Amerikaanse eiken ex-Bourbon-vaten voordat hij gedurende ongeveer 18 maanden werd gerijpt in oksheads gemaakt van Frans eiken (Quercus Robur), afkomstig uit de regio Haute-Garonne.

Flesinhoud: 700 ml

The GlenAllachie 10 Years Old Chinquapin Virgin Oak 2022

Van batch 2 van de Virgin Oak-serie, werd deze uitzonderlijke malt eerst gerijpt in Amerikaanse eiken ex-Bourbon-vaten voordat hij extra rijping onderging in vaten gemaakt van Chinquapin Oak (Quercus Muehlenbergii), afkomstig uit de Northern Ozark-regio in Missouri voor ongeveer 18 maanden.

Flesinhoud: 700 ml

Rijkelijk genieten met deze limited release van Billy Walker

The GlenAllachie 11 Years Old Pedro Ximenez Finish

GlenAllachie Wood Finishes, Billy Walker doet het wéér! Het whisky-fenomeen Billy Walker heeft in de afgelopen jaren de GlenAllachie flink op de kaart gezet. De Master Distiller staat garant voor kwalitatief goede whisky en heel veel kennis van het gebruik van de juiste vaten.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.