Mars Komagatake Tsunuki Aging 2016-2017 is een zacht gouden single malt whisky afkomstig uit Japan. Deze variant werd gedistilleerd in de Shinshu Distillery, maar heeft mogen rijpen in de kelders van de Tsunuki Distillery op voormalige bourbon vaten.
Flesinhoud: 700 ml
Nikka From The Barrel is een uit Japan afkomstige whisky die door het mengen van gerijpte whisky met een graanwhisky in een apart vat is ontstaan. De flessen worden rechtstreeks uit het vat gebotteld.
Flesinhoud: 500 ml
Gestookt in Shinshu (Japanse Alpen, 800 meter hoogte) en opgeslagen op het zuidelijke Japanse eiland Yakushima in het meest zuidelijke Mars Warehouse in Japan, met zijn het hele jaar door warme en subtropische temperaturen (Angels Share ca.
Flesinhoud: 700 ml
Hibiki Japanese Harmony is voor het eerst uitgegeven in 2015 door het Suntory Whisky malt masters team, geleid door Master Blender Shingo Torii. Gemaakt met malt whisky’s van de Yamazaki en Hakushu distilleerderijen en met graan whisky uit de Chita distilleerderij.
Flesinhoud: 700 ml
Super Nikka, een van de Klassieke merken van Nikka in Japan, is nog steeds erg populair sinds de introductie in 1962. Deze blended whisky bied een subtiele balans tussen fruit, een lichte zweem van turf en tonen van oude sherry vaten.
Flesinhoud: 700 ml
Deze nieuwe single Malt Komagatake Tsunuki Aging 2019 van Mars Whisky werd gedistilleerd in de Shinshu-distilleerderij in het hart van de Japanse Alpen en genesteld op 800 meter boven zeeniveau. De vaten werden later voor veroudering overgebracht naar Tsunuki in de zuidpunt van het land waar Mars Whiskey een van de 3 kelders heeft opgezet.
Flesinhoud: 700 ml
Deze tijdloze klassieker van Junmai Kimoto is al jaren in de maak. Het werd voor het eerst uitgebracht op de Japanse markt meer dan 35 jaar geleden, in 1983, in een tijd waarin, dankzij de jizake-hausse, sakes zoals ginjo en junmai eindelijk erkenning kregen.
Flesinhoud: 720 ml
Deze Junmai Ginjo, gebrouwen volgens de traditionele Kimoto-methode, heeft een discrete geur die gedachten oproept aan de vroege lente. Hij is voortreffelijk geblend om een afgeronde, roomzachte smaak te verkrijgen die even rijk is als zijde.
Flesinhoud: 720 ml
Gemaakt van 100% "Yamadanishiki" rijst, en gefermenteerd met een traditionele methode, "Kimoto Yamahai". Het fermentatieproces is erg tijdrovend, duurt ongeveer twee maanden, en gebruikt natuurlijk melkzuur. Deze methode zorgt ervoor dat sake een complexere en rijkere smaak heeft.
Flesinhoud: 720 ml
Pruimen likeur met de basis van Junmaishu sake, gemaakt door middel van de Kimoto methode. Verrassende dessert Sake, met fijne zoet/zuur balans, geuren van rabarber, marsepein. Zeer elegante en dessert Sake.
Flesinhoud: 720 ml
Mare Sake is fris van stijl, heel expressief met aromas van wit fruit en een droge ‘ziltige’ afdronk. Heel open qua stijl. Dit is een zogenaamde tafel Sake, met een relatief lage graad van rijst polijsting, waar alcohol aan is toegevoegd, in jargon, ‘futsushu’, maar dan wel weer gebrouwen van lokaal verbouwde rijst in Hokkaido. Sake brouwerij Kunimare begon in 1902 met het brouwen van sakes.
Flesinhoud: 720 ml