Hibiki Japanese Harmony is voor het eerst uitgegeven in 2015 door het Suntory Whisky malt masters team, geleid door Master Blender Shingo Torii. Gemaakt met malt whisky’s van de Yamazaki en Hakushu distilleerderijen en met graan whisky uit de Chita distilleerderij.
Flesinhoud: 700 ml
Mars Maltage "Cosmo" is een blended malt whisky gemaakt door Hombo Mars, bestaande uit zowel Japanse als Schotse whisky. De Japanse whisky voor deze blend werd geproduceerd door Shinshu Mars, een distilleerderij die op een hoogte van meer dan 800 meter in de Japanse Alpen ligt.
Flesinhoud: 700 ml
Gestookt in Shinshu (Japanse Alpen, 800 meter hoogte) en opgeslagen op het zuidelijke Japanse eiland Yakushima in het meest zuidelijke Mars Warehouse in Japan, met zijn het hele jaar door warme en subtropische temperaturen (Angels Share ca.
Flesinhoud: 700 ml
Mars Komagatake Tsunuki Aging 2016-2017 is een zacht gouden single malt whisky afkomstig uit Japan. Deze variant werd gedistilleerd in de Shinshu Distillery, maar heeft mogen rijpen in de kelders van de Tsunuki Distillery op voormalige bourbon vaten.
Flesinhoud: 700 ml
Super Nikka, een van de Klassieke merken van Nikka in Japan, is nog steeds erg populair sinds de introductie in 1962. Deze blended whisky bied een subtiele balans tussen fruit, een lichte zweem van turf en tonen van oude sherry vaten.
Flesinhoud: 700 ml
Deze nieuwe single Malt Komagatake Tsunuki Aging 2019 van Mars Whisky werd gedistilleerd in de Shinshu-distilleerderij in het hart van de Japanse Alpen en genesteld op 800 meter boven zeeniveau. De vaten werden later voor veroudering overgebracht naar Tsunuki in de zuidpunt van het land waar Mars Whiskey een van de 3 kelders heeft opgezet.
Flesinhoud: 700 ml
De Hakushu-distilleerderij, gelegen aan de voet van de berg Kaikomagatake in de zuidelijke Alpen van Japan, waar koel, helder water door een overvloedige bosomgeving stroomt. Suntory Single Malt Whisky Hakushu is een "Lightly Peated Malt" met een frisse en subtiele rokerige smaak.
Flesinhoud: 700 ml
De Yamazaki distilleerderij is in 1923 opgericht door Shinjiro Torri, die hulp kreeg van Masataka Taketsuru, de later oprichter van Nikka. Torii had al de nodige naam verworven als leverancier van wijn wat hij importeerde vanuit Europa, waardoor de drankenwereld niet helemaal nieuw voor hem was.