Zoek op smaakprofiel
Zoek op kleur
Snel kiezen
Zoek op kenmerk
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Aanmelden nieuwsbrief Wijnhandel Appeldoorn

Het is handig om uwzelf aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u namelijk maandelijks op de hoogte van onze wijnaanbiedingen welke zorgvuldig op het seizoen geselecteerd zijn, ook blijft u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van wijn en u leest u inspirerende artikelen over de vele mogelijke wijn & spijs combinaties.

Wij zijn dagelijks opzoek naar vernieuwende wijnproducenten, opkomende talenten in wijngebieden en klassiekers welke voor een goede prijs en kwaliteitverhouding op de markt verkrijgbaar zijn. De wijnen die u in onze nieuwsbrief vindt zijn exclusief voor ons binnen Nederland op de markt. Zo weet u zeker dat u een originele wijn in huis haalt.

Wij steken veel tijd en energie in het maken van een zo'n interessant mogelijke nieuwsbrief. Zijn er onderwerpen die aan onze aandacht ontbreken of verbetermogelijkheden, laat het ons dan vooral weten!

Ook aan de whiskyliefhebber hebben wij gedacht

Als u eens in onze winkel bent geweest dan weet u dat wij fervente whiskyverzamelaars zijn en dan is onze bijzondere "Wall of Whiskies" niet aan u ontgaan. Deze klassieke muur staat gevuld met meer dan 360 unieke flessen whisky en voor verzamelaars is dit een ware waalhalla. Wij vertegenwoordigen grote en bekende distilleerderijen waarvan iedere whiskykenner wel eens van heeft gehoord maar vooral vindt u bij ons talloze kleinere of onbekende whiskydistilleerderijen.

De maandelijkse whiskynieuwsbrief

Maandelijks schrijven wij een artikel waarin wij één van deze distileerderijen uitlichten en in samenwerking met onze importeur een leuke aanbieding maken. Wij zien dat dit een groot succes is. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om één keer per jaar in oktober whisky's uit onze assortiment te proeven. Dit evenement is jaarlijks vol en heeft beperkt aantal plekken. Voor meer informatie over onze whiskyproeverij kunt u hier terecht.

Even geduld a.u.b.