Zoek op smaakprofiel
Zoek op kleur
Snel kiezen
Zoek op kenmerk
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
  U winkelt veilig bij ons

Klantenservice


Betalen


- U wilt vooruitbetalen
We verzoeken u dan om het totaalbedrag over te maken naar IBAN nr. NL30INGB0000827763 / BIC/SWIFT: INGBNL2A, t.n.v.: Gelderse drankenhandel Appeldoorn B.V.
Let op: vergeet u svp niet om u ordernummer te vermelden bij de betaling. Op deze manier kunnen we uw order eenvoudig koppelen aan de ontvangst van uw betaling. 

- U wilt achteraf betalen
U ontvangt een factuur bij de levering van uw bestelling. De betalingstermijn is 14 dagen na de factuurdatum. Betaling op factuur is alleen voorbehouden aan bestaande klanten van Wijnhandel Appeldoorn. Appeldoorn behoudt zich altijd het recht voor om niet te verzenden, dan wel een order te annuleren. 

- Betalen met iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL: www.ideal.nl.

Betalen via PayPal?
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal www.paypal.com.

Even geduld a.u.b.