Zoek op smaakprofiel
Zoek op kleur
Snel kiezen
Zoek op kenmerk
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

De eenvoud van online bestellen bij Appeldoorn

Bij Wijnhandel Appeldoorn bestelt u gemakkelijk en snel de wijn naar uw keuze, u kunt op onze website zoeken op trefwoorden, of in de navigatiebalk zoeken naar een land, wijngebied of op druivenras(sen). Bij Appeldoorn betaal je een goede prijs.

Laat u inspireren

Wij hebben het u zo makkelijk mogelijk gemaakt om een wijn te kiezen naar uw wens, zo hebben wij aparte webpagina's ingericht voor wijnen die vernoemd staan in De Grote Hamermsa, of wijnen die publicatie hebben gekregen in een krantenartikel en ook de omfietswijnen hebben een plekje gekregen. Daarnaast vindt u wanneer u één van die wijnen aanklikt een gedetailleerde omschrijving van de wijn, wijnboer en bereidingswijze.

Vragen over uw bestelling

Resteren er u nog vragen na het plaatsen van een bestelling? Raadpleeg dan bestel@appeldoorn.nl met uw bestelnummer. Dan wordt er binnen 24 uur gereageerd op uw vraag. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Betrouwbare service

Om de kwaliteit van ons online bestelproces te waarborgen werken wij samen met beoordelingssite Feedbackcompany. Momenteel hebben ruim 300 mensen Wijnhandel Appeldoorn beoordeeld met gemiddeld een 9,4! Bestel nu en oordeel zelf.

Ontdek de voordelen van online wijn bestellen

Bezorgen of ophalen op een moment naar keuze

Wij hanteren een minimaal bestelbedrag van 35,-

Wijnen zijn eenvoudig per fles te bestellen

Kwaliteitsgarantie en service

Bij Appeldoorn willen wij er zeker van zijn dat u tevreden bent van een aankoop, blijkt er iets niet naar wens te zijn neem dan vooral contact op. Mankeert er iets aan uw fles wijn? Is de levering niet naar wens verlopen? Of zijn er andere bijzonderheden, aarzelt u niet. Dat is de kwaliteitsgarantie en service van Appeldoorn.

Retourneren & Voorwaarden

 

Even geduld a.u.b.